Nowe "LIDL-e" w Tarnowie
Nowe "LIDL-e" w Tarnowie
Byłem wczoraj w parku na spacerze, i wiewiórki powiedziały mi, że dwa nowe Lidle się w Tarnowie kroją - jeden na Romanowicza na miejscu kręgielni, a drugi w Mościcach gdzieś niedaleko ZAT.
Prawdę te wiewióry mówiły, czy tylko tak sobie gadały?
Prawdę te wiewióry mówiły, czy tylko tak sobie gadały?
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
Re: Nowe "LIDL-e" w Tarnowie
Jakieś 3-4 miesiące temu na BIP-ie był przetarg na działkę o której kiedyś na forum była już mowa; za przystankiem autobusowym, tym pierwszym na trasie z zajezdni na miasto przez Mościckiego. Warunki ograniczały przeznaczenie właśnie do m.in. tego typu działalności, cena wywoławcza 1 mln ale to jeszcze według cennika Ryszarda Ś.ad2222 pisze:a drugi w Mościcach gdzieś niedaleko ZAT.
-
- Rhetor
Czyżby chcieli offsetem zbudować tam zatoczkę dla autobusów?
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
-
- Prytan
-
- Rhetor
W Chinach.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
Może w offsecie przebudowany i poszerzony zostanie odcinek Kwiatkowskiego od mostu na Białej do skrzyżowania z Czerwonych Klonów, a jeżeli nie cały ten odcinek to przynajmniej część. Mam nadzieję, że projektant nie sfuszeruje i nie stworzy kolejnego bubla. Mam też nadzieję, że budowa Lidla (nie jestem przekonany czy potrzebna) nie nałoży się na budowę ronda Kwiatkowskiego – Witosa – Chemiczna i przejazd przez Mościce w kierunku Ostrów – Centrum będzie praktycznie nie możliwy. Z Azotów do osiedli – sypialni trzeba będzie jeździć autostradą.
BIGer
"Wyzwolona energia atomu zmieniła wszystko z wyjątkiem naszego sposobu myślenia."
— Albert Einstein
"Wyzwolona energia atomu zmieniła wszystko z wyjątkiem naszego sposobu myślenia."
— Albert Einstein
Hmm no faktycznie ja tam nie bardzo widzę sensowną lokalizację bo przy Tuchowskiej jest Hala Tuchowska, Biedronka, dalej już w Tarnowcu Leader, Delikatesy Cezar, Delikatesy Centrum, spożywczych więcej jak w mieście... Jeszcze przed powstaniem Biedronki i Leadera mówiło się o powstaniu sklepu na granicy Tarnowca i Nowodworza, po prawej stronie jadąc od Tarnowa, teraz nie wiem bo sprawa ucichła. Tyle że to już jest poza granicami miasta
2250ml 0 Rh+