Mechanik samochodowy, zapieczone świece
Mechanik samochodowy, zapieczone świece
witam, szukam mechanika, który umie odkręcić zapieczone świece w dislu bez ściągania głowicy. !!!!
Dokładnie to ten Robert - żużlowiec
http://www.forum.uniatarnow.net - forum tarnowskiego żużla, zapraszam.
skoro jest już temat o mechanikach to może sie podłącze i zapytam Was o opinie. Gdzie serwisujecie swoje samochody? Ja do tej pory nie miałem większych problemów z autami ale odpukać jak sie coś wydarzy gdzie się udać? Filtry i olej zmieniałem w Roczniaku do tej pory - z tym nie było problemów, ceny OK. Raz korzystałem z serwisu Ślusarczyk - auto i tu mam wątpliwości co do obsługi.. np wcisaknie oleju półsyntetycznego do diesla z przebiegiem ok 150 tys. które nie ma problemu z ubytkami oleju itp. a turbina jednak wyymaga dobrego oleju w nowoczesnych silnikach, cena filtru paliwa zadziwiająco wysoka ale nie mialem mozliwosci sprawdzenia wczesniej ile kosztują ( w Ślusarczyk 250 zł - przynajmniej 100 zł za dużo w porownaniu do cen sklepowych). Ktore serwisy polecacie w Tarnowie jezeli chodzi o jakość i ceny? Zastanawiam sie czy rozrządu np nie wymieniac w ASO. Trosze drożej ale zawsze bede czuł sie pewniej ze zrobią to dobrze.
-
- Rhetor
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD