Od dziś koniec wsparcia dla systemów Vista, będą wydawane tylko poprawki bezpieczeństwa, jedyną formą pomocy będzie płatny support.
http://windows.microsoft.com/en-us/wind ... /lifecycle
Viśta - koniec ze wsparciem
-
Autor tematu - Rhetor
Viśta - koniec ze wsparciem
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
-
Autor tematu - Rhetor
Właśnie ja mam kupioną za ciężką kasę Viśtę, wtedy jeszcze nie było 7 a XP nie obsługiwał tego sprzętu... migracji nie ma.
-
Autor tematu - Rhetor
Wiem, a już 8 na wydaniu, nie ma sensu?
Swoją drogą interfejs 8 jak dla mnie to porażka.
Swoją drogą interfejs 8 jak dla mnie to porażka.
LordRuthwen, bawiłem się betą "8". Pomimo tego, że używam tel. z Androidem, to ten interfejs do mnie nie przemawia.
To jest rewolucja na miarę przejścia DOS>Windows, ale jakaś taka dziwna. Wiem, że to ma zunifikować interfejs na PC, telefonach, tabletach itd, ale jakiś taki mało ergonomiczny jest. Może to kwestia przyzwyczajenia, ale denerwowało mnie to, że co chwila mi wyskaiwały jakieś paski, dock'i jak za daleko przejechałem myszą.
Do domowych centrów rozrywki będzie fajne - kafelki plus ekran dotykowy na pewno się sprawdzi, ale w biurze tego nie widzę.
To jest rewolucja na miarę przejścia DOS>Windows, ale jakaś taka dziwna. Wiem, że to ma zunifikować interfejs na PC, telefonach, tabletach itd, ale jakiś taki mało ergonomiczny jest. Może to kwestia przyzwyczajenia, ale denerwowało mnie to, że co chwila mi wyskaiwały jakieś paski, dock'i jak za daleko przejechałem myszą.
Do domowych centrów rozrywki będzie fajne - kafelki plus ekran dotykowy na pewno się sprawdzi, ale w biurze tego nie widzę.
-
Autor tematu - Rhetor
Mi się ten ich nowy interfejs widzi TYLKO na dotykowcach, nie na standardowym PC.