Tarnów w 3D - konkurs
Tarnów w 3D - konkurs
Witam,
Zapraszam wszystkich zainteresowanych modelowaniem budynków 3D w Google Earth do wzięcia udziału w konkursie "Tarnów w 3D".
Zasady udziału i regulamin konkursu są dostępne na stronach www.
Zachęcam do udziału, dla autorów najlepszych prac czekają nagrody!
Zapraszam wszystkich zainteresowanych modelowaniem budynków 3D w Google Earth do wzięcia udziału w konkursie "Tarnów w 3D".
Zasady udziału i regulamin konkursu są dostępne na stronach www.
Zachęcam do udziału, dla autorów najlepszych prac czekają nagrody!
-
- Rhetor
Można wygrać coś dla miasta...
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Można wygrać coś dla miasta i można wygrać coś od miasta
Nagrody będą atrakcyjne, myślę, że warto, a poza tym można wypromować siebie, swoją firmę i swoje miasto.
Nagrody będą atrakcyjne, myślę, że warto, a poza tym można wypromować siebie, swoją firmę i swoje miasto.
Fanpage konkursu http://www.facebook.com/pages/Tarn%C3%B ... 3392628562
-
- Rhetor
Dominiku, trochę więcej wiary, a raczej lektury - pula nagród rzeczowych, jeśli już mowa o materialnej gratyfikacji to odpowiednio, 5000, 2500 i 1500 zł za kolejne wyróżnienia...
Zarejestrowali się już pierwsi uczestnicy - Lovely podjął się modelowania całości Rynku.
Dziękuję i zapraszam do udziału !
Zarejestrowali się już pierwsi uczestnicy - Lovely podjął się modelowania całości Rynku.
Dziękuję i zapraszam do udziału !
-
- Rhetor
-
- Rhetor
A co się stało z Tarnowską wieżą ciśnień, nie ma jej na liście, a przecież jest na GE.
Poza tym bloki nie są przy ul. 16 pp, tylko raczej Marynarki Wojennej, ale pewien nie jestem odsyłam do osób z tym bezpośrednio związanych w UMT
I tego dworca coś nie widzę...
P.S. Pozdrowienia dla taty panie Łukaszu
Poza tym bloki nie są przy ul. 16 pp, tylko raczej Marynarki Wojennej, ale pewien nie jestem odsyłam do osób z tym bezpośrednio związanych w UMT
I tego dworca coś nie widzę...
P.S. Pozdrowienia dla taty panie Łukaszu
[center]"We're the lucky ones. Don't forget that"
[/center]
[/center]
zastanawiam sie tylko kto bedzie czasowy na te miliardy godzin w 3d...
(refleksja po przejrzeniu samouczka z fanpage)
(refleksja po przejrzeniu samouczka z fanpage)
Agencja interaktywna hauerpower.com. SEO, kampanie Ads. Projektowanie UX/UI. Dedykowane wdrożenia Wordpress.
-
- Rhetor
Niewiarygodne, że Ty jeszcze niedawno byłeś na FB w grupie ludzi, którzy chcą działać ku chwale i rozwojowi Tarnowa...Dominik_PCH pisze:Od Miasta można wygrać encyklopedie Tarnowa i dyplom z przekręconym nazwiskiem ;P.
Wchodzę w to
Ja ze swojej strony gorąco kibicuję takim projektom, bo sam param się jednym: www.tarnow360.pl. Ten Łukasza chyba mocno osadzony jest w Google, ale może znajdzie się jakaś płaszczyzna do współpracy.
-
- Rhetor
Dorota1975 pisze:urzędnicy w magistracie to poczucia humoru nawet nie mają....
teraz rozumiesz ?
A co do grupy, ta miała być "niejawna" . No, ale skoro podniosłeś temat to może przybliżysz forumowiczom główne założenie tej że grupy, ludzi, którzy się w okół tego zebrali ? Tak żeby wszyscy wiedzieli o czym piszesz. Podyskutujemy może jakiś pomysł wspólny z tego wyjdzie
PS
Popieram inicjatywę, znam też ceny za projektowanie 3D i wiem ile czasu zajmuje modelowanie. Trzymam kciuki.
www.tarnow360.pl - dobry projekt.
Ostatnio zmieniony 12-01-2012, 19:09 przez Dominik_PCH, łącznie zmieniany 1 raz.