Przebudowa DH "Zenit"
Przebudowa DH "Zenit"
Projekt wnętrz DH "Zenit" w Tarnowie http://www.youtube.com/watch?v=9YLAu1LR ... re=related
Trochę przesadzasz. Zenit często ma lepszy asortyment niż obie nasze galerie razem wzięte.zicc pisze:Galerii handlowej z tego nie będzie, Zenit to taka kapłanówka tyle że pod dachem
Ostatnio zmieniony 27-06-2011, 09:35 przez halford, łącznie zmieniany 1 raz.
Zenit nie jest zły - mają dość ciekawy asortyment - po za tym NIE jest to na tyle duży obiekt by można go porównywać z galeriami. Ja sam bywam i robię zakupy, nie mam "Kompleksu Kaczyńskiego" - który robi zakupy w drogich sklepach.
Co do wizualizacji to fakt jest MIERNA - mój znajomy amator zrobił lepszą i ładniejszą w 2005 roku w programie MicroStation - była to "Magisterka"
Co do wizualizacji to fakt jest MIERNA - mój znajomy amator zrobił lepszą i ładniejszą w 2005 roku w programie MicroStation - była to "Magisterka"
9000 ml A Rh-
Re: Przebudowa DH "Zenit"
Ta wizualizacja Sketchup jak nicmarcin11 pisze:Projekt wnętrz DH "Zenit" w Tarnowie http://www.youtube.com/watch?v=9YLAu1LR ... re=related
[center]"We're the lucky ones. Don't forget that"
[/center]
[/center]
Nie chodzi o PROJEKT ale o jego PREZENTACJĘ - sam projekt jest jaki jest - ale to wynika z geometrii budynku - nie przeskoczysz kubatury i kształtu - czyli kloca.
Zaś prezentacja powinna być wykonana LEPIEJ ZNACZNIE lepiej - to co widzimy to można pokazać jako WSTĘPNY SZKIC, na zamkniętym pokazie dla pracowników - a nie wypuszczać do sieci.
Zaś prezentacja powinna być wykonana LEPIEJ ZNACZNIE lepiej - to co widzimy to można pokazać jako WSTĘPNY SZKIC, na zamkniętym pokazie dla pracowników - a nie wypuszczać do sieci.
9000 ml A Rh-
Coś w tym jest. Kiedyś zjeździliśmy z dziewczyną pół miasta za torebką, bo nie było takiej jak chciała. Zrezygnowani wybraliśmy się na koniec do Zenitu... i zgadnijcie co dalej? Od strzała była taka jakiej mniej więcej szukaliśmy.
Morał z tego taki, że czasem warto wybrać się do dawnych zapomnianych miejsc i nie polegać tylko na samych galeriach handlowych, czy sklepach w centrum miasta.
Morał z tego taki, że czasem warto wybrać się do dawnych zapomnianych miejsc i nie polegać tylko na samych galeriach handlowych, czy sklepach w centrum miasta.
Ja mam wrażenie że od kąd są galerie to robienie zakupów w Zenicie, Świcie itd. stało się nie modne, staroświeckie itd. A te domy handlowe nadal mają swoją wielką grupę stałych klientów.
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau