Miasto przyjazne rowerzystom
Do UM T-ów.
W przeciągu ostanich miesięcy wykonaliście kilka modernizacji DRiP w kilku miejscach miasta.
Patrząc na ilość wpisów niezadowolonych użytkowników ciągów DRiP dochodzę do wniosku, że tymi drobnymi pracami znacząco pogorszyliście ich i tak już tragiczny stan, czyniąc je zupełnie bezużetycznymi.
Należy się tylko cieszyć, że były to kosmetyczne zmiany, bardziej gruntowne mogłyby wywołać falę protestów włcznie z paleniem opon pod UM, jak nie samego UM.
Chyba tylko ja, i chyba jako jedyny, ucieszyłem się ze zmnian na DRiP przy Słonecznej, jechało mi się lepiej szerszą ścieżką i do tego mocno oznaczoną, aby piesi nie pchali się pod koła mojego bicycla.
Jednak aktyw forumowy szybko naprowadził mnie na właściwe ideologicznie tory i już wiem, że to nie było ulepszenie tylko pogorszenie, oraz wiem że zrobione to było jako kiełbasa wyborcza.
Za mój wybryk w postaci dobego słowa w Waszym kierunku serdecznie przepraszam.
I na wybory nie pójdę.
Łączę się z Wami w bólu.
Marwaldor
P.S.
W przyszłym roku nie róbie zupełnie nic. I tak was obsobaczą. A w kasie miasta zostanie parę złotych.
W przeciągu ostanich miesięcy wykonaliście kilka modernizacji DRiP w kilku miejscach miasta.
Patrząc na ilość wpisów niezadowolonych użytkowników ciągów DRiP dochodzę do wniosku, że tymi drobnymi pracami znacząco pogorszyliście ich i tak już tragiczny stan, czyniąc je zupełnie bezużetycznymi.
Należy się tylko cieszyć, że były to kosmetyczne zmiany, bardziej gruntowne mogłyby wywołać falę protestów włcznie z paleniem opon pod UM, jak nie samego UM.
Chyba tylko ja, i chyba jako jedyny, ucieszyłem się ze zmnian na DRiP przy Słonecznej, jechało mi się lepiej szerszą ścieżką i do tego mocno oznaczoną, aby piesi nie pchali się pod koła mojego bicycla.
Jednak aktyw forumowy szybko naprowadził mnie na właściwe ideologicznie tory i już wiem, że to nie było ulepszenie tylko pogorszenie, oraz wiem że zrobione to było jako kiełbasa wyborcza.
Za mój wybryk w postaci dobego słowa w Waszym kierunku serdecznie przepraszam.
I na wybory nie pójdę.
Łączę się z Wami w bólu.
Marwaldor
P.S.
W przyszłym roku nie róbie zupełnie nic. I tak was obsobaczą. A w kasie miasta zostanie parę złotych.
-
- Rhetor
i właśnie na to liczą Ci tzw. koryciarze. Nie chodząc na wybory i nie głosując, dopuszczamy ich do władzy, a później płaczemy, że mam źle. Jest tyle kandydatów do RM, że każdy z nas na pewno znajdzie nazwisko przy którym postawi krzyżyk. Musimy chodzić na wybory!!marwaldor pisze:...
I na wybory nie pójdę.
marwaldor nie zachowuj się jak obrażone dziecko, chodzenie na wybory to nasz obowiązek.
A może coś więcej niż tylko wybranie się ? Wielu nas jeździ po mieście na rowerze i widzi różne CUDA na ŚMIESZKACH, ale jak przyjdzie co do czego to chowa głowę w piasek.
Może trzeba by się zebrać i ustalić jakiś front działań bo nadal UM będzie nam serwował takie rzeczy jak np. "grafiti rowerowe" i chwalił się co to nie robią.
Zachęcam do większej odwagi
Może trzeba by się zebrać i ustalić jakiś front działań bo nadal UM będzie nam serwował takie rzeczy jak np. "grafiti rowerowe" i chwalił się co to nie robią.
Zachęcam do większej odwagi
Nie potrzebujemy wsparcia przez "W". Po prostu musimy sami zakasać rękawy i zabrać się do roboty. Trzeba sprawić, żeby urzędnicy wreszcie zaczęli robić to co do nich należy. Przez ostatnie cztery lata pokazali co. ZERO
Skoro w innych miastach da się, że na rowerze można po mieście jeździć bezpiecznie i przyjemnie to i w Tarnowie da się tak zrobić.
Skoro w innych miastach da się, że na rowerze można po mieście jeździć bezpiecznie i przyjemnie to i w Tarnowie da się tak zrobić.
Jak nie znacie ojca sukcesu
Jan Niedojadło: W tej kadencji udało się wiele zrobić 3 lis. 2014
Oczywiście wszystko należy zawdzięczać temu Panu, On to sprawił
http://radnimiastatarnowa.pl/a/902
oto on- poszerzenie ścieżek rowerowych ul. Słoneczna, ul. Jana Pawła II
Jan Niedojadło: W tej kadencji udało się wiele zrobić 3 lis. 2014
Oczywiście wszystko należy zawdzięczać temu Panu, On to sprawił
http://radnimiastatarnowa.pl/a/902
ICE In Case of Emergency, w nagłym wypadku