To trzeba było zamiast zwracać uwagę zgłosić zakłócanie miru domowego i po temacie
Się odkleił to może go trzeba przykleić?
To trzeba było zamiast zwracać uwagę zgłosić zakłócanie miru domowego i po temacie
Odpowiedź masz tutaj https://tarnow.esesja.pl/transmisje_z_obrad_rady
Oczywiście ja to rozumiem, ale ten co tam stoi i wydziera japę nie do końca robi to bez powodu. Prezydent jednak ma zarzuty. Czy się z nich oczyści? Czas pokaże.LordRuthwen pisze: ↑27-09-2024, 09:18@wejss pomiędzy podejrzanym a oskarżonym jest ogromna różnica. A jak porównasz do winnego/skazanego to jeszcze większa.
To nie ma sie co zastanawiac pewnie juz by siedział albo była by jakas pokazówka z zatrzymaniem czy przesłuchaniem a pozniej wypuszczeniem.
Nie wiem jak by się zachowała, ale wiem jak powinna się zachować:Teraz się zastanówcie co by było gdyby prezydentem miasta był ktoś z PISu i miał takie zarzuty. Jak by się zachowała obecna władza.
Dokładnie tak jak widzisz powyżej. Ja wiem, że nasze urzędy i "elity" mają w dupie ten zapis i robią co chcą. I będzie tak dalej póki ludzie będą im odpuszczać cokolwiek, nawet najmniejsze pierdółki.Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej pisze:Art. 7. Organy władzy publicznej działają na podstawie i w granicach prawa.
Może nie prezydent ale pan Roman Łucarz chyba może być tu przykładem. Jeździł ktoś z tej okazji po powiecie z megafonem i wk...wiał jego mieszkańców?