Budowa skateparku

Coś budują? Coś wyburzają? Masz jakieś własne pomysły (nawet futurystyczne)? Tutaj jest miejsce dla ciebie
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika

TomekMKM
Rhetor

Post autor: TomekMKM »

Dzisiaj, tzn. dokładniej wczoraj (ze względu na godzinę pisania przeze mnie tego posta) - czytaj: 11 sierpnia 2011r. - było tam sporo ludzi, jak na zamknięty skate-park :)

Awatar użytkownika

Dominik_PCH
Rhetor

Post autor: Dominik_PCH »

Cubaza
Rhetor

Post autor: Cubaza »

Dominik_PCH, nie obraź się, ale poczytaj sobie komentarze na facebooku. Chcecie być traktowani poważnie, organizujesz poważną akcję i tak dalej, a komentarze są na poziomie 2-latka. Wiem, że to nie Ty za nich odpowiadasz, ale takie coś nie pomoże wam.

Awatar użytkownika

Dominik_PCH
Rhetor

To jest głos tarnowskiej młodzieży. Czy nic nie zdziałają ? zobaczymy w południe.

Nie obrażam się, stanąłem po ich stronie bo ktoś musi.

Cubaza
Rhetor

Głos tarnowskiej młodzieży ? Ja rozumiem, ale ten głos(w stosunku do osób oficjalnych) powinien być inny niż kur*, dzi* itp.
Przynajmniej takie jest moje zdanie.

Awatar użytkownika

Dominik_PCH
Rhetor

Przyjdź o 12 na skate-park i powiedz to głośno w ich obecności.

Cubaza
Rhetor

Co to ma do rzeczy tak właściwie ? Aha czyli mam siedzieć cicho odnośnie tego, bo jedynym sposobem są wyzwiska ? Ja rozumiem rozgoryczenie i wszystko.

Przychodzić nie mam zamiaru bo pracuję i nie wybiję się z pracy żeby tam przyjść.

Awatar użytkownika

Nunuss
Obywatel

Post autor: Nunuss »

Cubaza, hmmm no my jesteśmy starsi i inaczej myślimy. Może ta młodzież nie umie inaczej wyrazić swoich uczuć? Ale zgadzam się, powinni mieć więcej szacunku, bo agresją i wyzwiskami nic nie zdziałają. Ciekawe czy mają jakiegoś przedstawiciela który by kulturalnie, z dobrymi argumentami, porozmawiał z kim trzeba i może udałoby się to zatrzymać? Nie wiem, ale szkoda,że zabierają młodzieży takie miejsce - zwłaszcza,że w Tarnowie jest mało takich miejsc...
Live the life you love, and love the life you live Ą

Cubaza
Rhetor

Nunuss pisze:Cubaza, hmmm no my jesteśmy starsi i inaczej myślimy. Może ta młodzież nie umie inaczej wyrazić swoich uczuć? Ale zgadzam się, powinni mieć więcej szacunku, bo agresją i wyzwiskami nic nie zdziałają. Ciekawe czy mają jakiegoś przedstawiciela który by kulturalnie, z dobrymi argumentami, porozmawiał z kim trzeba i może udałoby się to zatrzymać? Nie wiem, ale szkoda,że zabierają młodzieży takie miejsce - zwłaszcza,że w Tarnowie jest mało takich miejsc...
Auć ;) Aż taki stary nie jestem :P Sam dużo przesiedziałem w tamtym miejscu, ale to było dosyć dawno temu.

Awatar użytkownika

huziu
Archont

Post autor: huziu »

Z tego co mi wiadomo, to nie zamykają sk8 parku, tylko część wyposażenia zabrali do naprawy, ponieważ stwarzało zagrożenie ze względu na swój zły stan techniczny. Do końca wakacji ma zostać naprawione i przywrócone, więc nie wiem po co to bicie piany.

Awatar użytkownika

Nunuss
Obywatel

Cubaza, nie miałam na myśli,że jesteś stary ! :):):) dobrze o tym wiesz :)

Awatar użytkownika

Nunuss
Obywatel

huziu pisze:Z tego co mi wiadomo, to nie zamykają sk8 parku, tylko część wyposażenia zabrali do naprawy, ponieważ stwarzało zagrożenie ze względu na swój zły stan techniczny. Do końca wakacji ma zostać naprawione i przywrócone, więc nie wiem po co to bicie piany.
to w takim razie mam nadzieję,że jest tak jak mówisz :)

Awatar użytkownika

ad2222
Rhetor

Post autor: ad2222 »

Nunuss pisze:Może ta młodzież nie umie inaczej wyrazić swoich uczuć?
Widzą w TV, jak 'wyraża uczucia' brytyjska młodzież, i się uczą...
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński

Keleos
Rhetor

Post autor: Keleos »

A może by tak nie oddać i umotywować tym, że mieli oddać, ale jak zobaczyli jakie chamy tam siedzą (sądząc po wypowiedziach) to szkoda rozwijać tę zarazę?

Awatar użytkownika

huziu
Archont

Post autor: huziu »

Dla wszystkich co mają wątpliwości:
Od 2:02 http://www.imav.tv/265/wydarzenia.html

ODPOWIEDZ