Czyli wiedział o popełnianym przestępstwie i nie powiadamiał policji?Nikt tego nie krył zbytnio, że dr X skrobie.
Intarnet.pl zwariował?
-
- Archont
-
- Rhetor
Bez manipulacji, Jeżeli jestes oburzony na "zarodowe" wypowiedzi w imię poprawności politycznej przez grzeczność na poziomie reagujesz :zwariował,odpieprzyło mu dokumentnie,chory psychicznie,psychicznie niezrównoważony,niezrównoważony psychicznie organizator, przydało by mu się postukanie po głowie. To formy dozwolone. Trep,idiota jak pokazuje inny wątek tego forum kończą się ostrzeżeniem.Marcin Zaród pisze:
Zestaw cytatów pokazuje dobitnie, jak emocjonalna jest moja reakcja na oburzające działanie dziennikarzy. Jeśli oczekujesz, żebym powiedział "przepraszam bardzo, ale pan redaktor raczył się zagalopować wrzucając na swój portal takie a takie zdjęcie", zgodnie z poprawnością polityczną, to ode mnie tego nie oczekuj. Poprawność polityczną, czy po prostu grzeczność, zostawiam sobie dla ludzi na poziomie. Tutaj komuś by się przydało postukanie po głowie.
Przed ingresem:
http://www1.atlas.intarnet.pl/index_ful ... l&id=23020
-
Autor tematu - Rhetor
Kiedy zrozumiesz, że oburzenie wywołało u mnie niezwykle brutalne zdjęcie opublikowane na ogólniedostępnym portalu newsowym, a nie "wypowiedzi"... Koniec rozmowy, bo to jak przekonywać garnek żeby został kubkiem do mycia zębów....MST wónraT pisze:Bez manipulacji, Jeżeli jestes oburzony na "zarodowe" wypowiedzi w imię poprawności politycznej przez grzeczność na poziomie reagujesz :zwariował,odpieprzyło mu dokumentnie,chory psychicznie,psychicznie niezrównoważony,niezrównoważony psychicznie organizator, przydało by mu się postukanie po głowie. To formy dozwolone. Trep,idiota jak pokazuje inny wątek tego forum kończą się ostrzeżeniem.
-
Autor tematu - Rhetor