Ponadregionalne Centrum Sportowo-Rekreacyjne
Tutaj artykuł z Gazety Krakowskiej i zdjęcia środka : http://www.gazetakrakowska.pl/tarnow/31 ... ,id,t.html
Skoro za kilka (naście?) dni otwarcie to dlaczego na stronie TOSIRu nic nie ma? Próbowałem się z nimi kontaktować telefonicznie oraz mailowo z pytaniem kiedy planują otwarcie, ile będzie kosztował wstęp oraz jak mają zamiar sprawę rozwiązać z posiadaczami karnetu na roku 2010 ale na razie żadnej odpowiedzi nie uzyskałem.
Dostałem odpowiedź:
Witam
W odpowiedzi informujemy, że otwarcie Pływalni Krytej przy ul. Piłsudskiego 30 planowane jest na październik 2010 r.
Gdy zostanie ustalona dokładna data otwarcia informacja ta zostanie zamieszczona na naszej stronie internetowej www.tosir.com.pl
Ważność wszystkich kart abonamentowych ulega przedłużeniu o czas wyłączenia z eksploatacji Pływalni Krytej TOSiR w zaokrągleniu do pełnych miesięcy.
Przedłużenie ważności kart abonamentowych następuje automatycznie, bez konieczności ich przedatowania.
W okresie wyłączenia z eksploatacji posiadacze kart abonamentowych mogą korzystać z usług:
· Pływalni Krytej przy ul. Traugutta 5A w Tarnowie-Mościcach w relacji:
1 wstęp karta abonamentowa = 1godzina 30 minut korzystania,
1 wstęp karta abonamentowa = 2 osoby po 45 minut korzystania,
Zachowany zostaje podział na wstępy ulgowe i wstępy zwykłe
Pozdrawiam
M.Padło TOSiR
Fajowo to wszystko wygląda. Ale widać, że ktoś, kto wymyślił usypanie na basenie kamyczków nie ma dzieci... Prawdę powiedziawszy ciężko mi sobie wyobrazić wizytę z moimi dzieciskami, bo pokusa wrzucania ich (kamyczków, nie dzieci ) do wody będzie u dwulatków nie do powstrzymania. Coś mi się zdaje, że znikną szybciej niż tam się pojawiły.
-
- Archont