Tarnów na pożegnalnej trasie Scorpionsów

Dzieje się coś ciekawego w mieście? Jakiś koncert, wystawa - może Clooney przyjechał do miasta? Przeczytałeś dobra książkę, może film niezły widziałeś? Napisz o tym!
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika

huziu
Archont

Post autor: huziu »

Pzet
Prytan

Post autor: Pzet »

Powstała już oficjalna strona koncertu:
http://scorpions.com.pl/
Jest jeszcze under construction, ale najważniejsze informacje już są.

Deto
Thesmothetai
Kontakt:

Post autor: Deto »

Czyli scena będzie od strony parku. Zastanawiam się tylko dlaczego nie udostępniono pierwszego łuku ? Przy takim rozłożeniu miejsc, to koncert na 15 tyś. Z wirażem lekko licząc jakieś 5 tysięcy więcej.

Awatar użytkownika

Beaver
Rhetor

Post autor: Beaver »

Też mnei to dziwi, zwłaszcza ze jest przeciwległa prosta i to po cenie jak na nia - astronomicznej.
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau

Awatar użytkownika

TomekMKM
Rhetor

Post autor: TomekMKM »

A ciekawe jak przejdą ze sceną przez bandę... Na to wskazuje rysunek :):-)

PS. Ja bym tak rozmieścił sektory: http://maps.google.pl/maps/ms?hl=pl&ie= ... c5b5fdfcd7

Navyy
Prytan

Post autor: Navyy »

Trochę mało partnerów ma ten koncert :P Tylko m.Tarnów

Awatar użytkownika

samcio
Prytan

Post autor: samcio »

Kliknij sobie Navyy :P

Może to dlatego, że ogłoszono go oficjalnie 2 dni temu?
Warunki patronatów medialnych są negocjowane. Powoli. Daj organizatorom czas.
Teraz jak wiem, że nie robi tego tylko nasz cudowny TCK ale profesjonaliści z MJM jestem o los tego koncertu raczej spokojny.

Navyy
Prytan

Post autor: Navyy »

Dobra, cofam. Już jest RMF i Interia. :P

Pzet
Prytan

Post autor: Pzet »

Warto odnotować, że na oficjalnej stronie Scorpions wreszcie dopisali Tarnów do trasy koncertowej
http://www.the-scorpions.com/english/tourdates.asp

kholbee
Prytan

Post autor: kholbee »

Na www.tarnow.net.pl jest ankieta, czy wybierasz się na koncert Scorpions. Póki co wyniki nie ciekawe, takie tarnowskie....

Cubaza
Rhetor

Post autor: Cubaza »

kholbee pisze:Na www.tarnow.net.pl jest ankieta, czy wybierasz się na koncert Scorpions. Póki co wyniki nie ciekawe, takie tarnowskie....
No i czym się tutaj przejmować? Ten koncert to jedyny koncert w Polsce na pożegnalnej trasie. To, że Tarnowianie się nie wybierają nie znaczy, że nikogo nie będzie ;)

Dorota1975
Rhetor

Post autor: Dorota1975 »

kholbee pisze:Póki co wyniki nie ciekawe, takie tarnowskie....
A uczestniczenie w tym koncercie to jakiś obowiązek każdego tarnowianina i tarnowianki? Ja nie wybieram się na koncert.

dafi33
Rhetor

Post autor: dafi33 »

kholbee pisze:Na www.tarnow.net.pl jest ankieta, czy wybierasz się na koncert Scorpions. Póki co wyniki nie ciekawe, takie tarnowskie....
Gwiazdą to oni nie są .... byli kilkanaście lat temu ... czasy się zmieniają świat idzie do przodu nie wiem czemu się dziwisz ;)

Awatar użytkownika

samcio
Prytan

Post autor: samcio »

Jakby Rammstein miał być to i 500 zł dałbym od ręki, za golden circle. ;)
A na scorpions<ziewa> to o ile w ogóle pójdę na ten za 60 zł. Tam i tak, znając życie będzie najlepsza impreza :D

Awatar użytkownika

defekator
Rhetor

Post autor: defekator »

E tam. Tak na oko jakieś 20% się wybiera. Ja się dziwię, że aż tyle. Tak jak napisał Dafi gwiazdą to oni byli kilkanaście lat temu a i to raczej w kategoriach "gwiazdy drugiej jasności". Ostatnio grali chyba w Ostrowie Wielkopolskim do kotleta na jakiś zawodach żużlowych ;) Chociaż o zapełnienie miejsc nie ma co się obawiać, zespół wciąż ma sporo fanów. Miasto mogło by jakiś telebim na rynku lub w innej lokalizacji zamontować, bo stadion dość mały i nie wszyscy się pomieszczą.
Ja się nie wybieram, to nie muzyka dla mnie poza tym nie lubię tłumu.
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM

ODPOWIEDZ