Laptop
-
- Proedroj
-
- Proedroj
To zależy czy miałeś wcześniej partycje linuksowe.halford pisze:Ee pitolicie. Ja sporadycznie używam Hirens do partycjonowania dysków i korzystam z windowsa. Nigdy nie miałem żadnych problemów z tym związanych.
Hiren's to zestaw różnej maści programów.Lechu pisze:Jak tam wolisz, ja się nie znam Ale ten Hiren's tworzy obraz płytki do zbootowania tak ? I z takiej płyty instalować ?
Odpalasz laptopa z płyty CD, z listy wybierasz programy do tworzenia partycji, po zabawie z dyskami robisz reboot i z plyty z M$ instalujesz winde.
-
- Rhetor
Lechu, nie fandzol się, tylko jedziesz z płytki Windowsa, nie ma potrzeby stosować zewnętrznych programów, ja tak instalowałem, co prawda partycje linuksowe mam dalej na dysku, bo windę mam tylko do gier, ale się nie krzaczy nic.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Dokładnie - ja od lat tak instaluję - jeszcze od czasów Windows 95 - i z zewnętrznych programów korzystałem tylko wtedy gdy chciałem zmienić wielkość partycji BEZ kasowania i reinstalowania systemu.
FDISK to Fdisk - nie ważne czy z MS czy innej firmy - w trakcie partycjonowania i tak nadpisywany jest całkowicie MBR i Tablica Partycji.
Jedyny problem jest wtedy gdy mamy fizycne uszkodzenie - bo logiczne i tak zostaną nadpisane.
FDISK to Fdisk - nie ważne czy z MS czy innej firmy - w trakcie partycjonowania i tak nadpisywany jest całkowicie MBR i Tablica Partycji.
Jedyny problem jest wtedy gdy mamy fizycne uszkodzenie - bo logiczne i tak zostaną nadpisane.
9000 ml A Rh-
-
- Rhetor
- Kontakt:
Użyj bieżących stron / use current pagesWie ktoś może jak zrobić w Mozilli, żeby na stronie startowej było kilka kart ? Coś jak w operze
w miejscu gdzie ustawiasz stronę startową
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?