Remont fontanny na Placu Popiełuszki
-
- Obywatel
Spieszę donieść, że będziemy mieć następny skwer - róg NMP i Nadbrzeżnej, teren ogrodzony taśmami już dłuższą chwilę (chyba wykonawcy mają ważniejsze roboty), na razie zdarty chodnik, rozkopany lekko trawnik. Będzie następne ładne miejsce w Tarnowie.
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
Ja nie wiem. Jak na razie remontowane są wszystkie skwery, gdzie jedynymi przechodniami byli państwo żule, którzy popijali tam różne trunki.
Ofiar Stalinizmu- rano i wieczór zawsze żule. Czasem starsi dziadkowie sobie na ławeczkach siedzieli.
Bóżnic- tutaj to już tylko żuli widziałem jeśli ktoś siedział. W ogóle to tam rzadko kiedy widziałem kogoś siedzącego, a tak to mają nowy placyk.
No i teraz ten 3 plac Tam też nikogo innego nie widziałem
Ofiar Stalinizmu- rano i wieczór zawsze żule. Czasem starsi dziadkowie sobie na ławeczkach siedzieli.
Bóżnic- tutaj to już tylko żuli widziałem jeśli ktoś siedział. W ogóle to tam rzadko kiedy widziałem kogoś siedzącego, a tak to mają nowy placyk.
No i teraz ten 3 plac Tam też nikogo innego nie widziałem
I tu się mylisz. Wszelkiej maści trole i żule omijają miejsca dobrze oświetlone, monitorowane... Jak w taki skwerek wpakują sporo kasy to na pewno wyposażą w kamerę a przynajmniej wzmogą patrole SM a to żulom już nie pasuje. Nie można tylko pozwolić aby taki świeżo odnowiony skwerek popadł znowu w ruinę ale to już obowiązek SM.Cubaza pisze:Goscinny, tak jak w tym filmie 11 minut o naszym polonijnym kandydacie na prezydenta miasta Tarnowa Zapłacisz dwa złote(w tym wypadku to nowa ławka, na której możesz sobie winko wypić) to wybiorą Ciebie
BIGer
"Wyzwolona energia atomu zmieniła wszystko z wyjątkiem naszego sposobu myślenia."
— Albert Einstein
"Wyzwolona energia atomu zmieniła wszystko z wyjątkiem naszego sposobu myślenia."
— Albert Einstein
Jest bardzo dobrym dobrym argumentem. Zapomniałem tylko to tym że w ekrany monitoringu musi ktoś patrzeć i reagować a nie spać i mieć to gdzieś, a patrole SM muszą wręcz nękać żuli ze skwerku a nie tylko plątać się po ulicach w poszukiwaniu krzywo zaparkowanego samochodu.Cubaza pisze:Tak, że argument o oświetleniu i monitorowaniu nie jest dobrym argumentem
BIGer
— Albert Einstein
— Albert Einstein