Mam problem (a właściwie to mój brat) z aparatem Fuji 1700.
Po podłączeniu go kabelkiem USB do kompa pojawia się jako "Nieznane urządzenie". Podłączałem na 3 różnych komputerach i na każdym to samo. Brat był w sklepie gdzie kupił aparat i tam ponoć wszystko jest ok. Sterowników na necie nie widzę do niego żadnych. Macie jakieś pomysły ?
Elektronika
-
- Rhetor
Ty przynieś go kiedyś do roboty to sprawdzimy na moim lapsie. Tylko daj znać wcześniej żebym go przyniósł.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
-
- Archont
Witam
Mam pytanie ale proszę się nie śmiać bo z elektroniki to wiem jak właczyć wtyczkę do kontaktu . Otóż, zepsuł się przycisk (luźno lata) w zasilaczu do komputera stacjonarnego. Taki mały czarny służący do włączenia lub wyłączenia stacji. Gdzie taki przycisk mogę kupić bo to powinienem sam w stanie wymienić albo kto mi to zrobi od ręki? Znacie jakieś konretne sklepy lub kogoś kto by taką p****** zrobił?
Z góry dzięki za nfo.
Mam pytanie ale proszę się nie śmiać bo z elektroniki to wiem jak właczyć wtyczkę do kontaktu . Otóż, zepsuł się przycisk (luźno lata) w zasilaczu do komputera stacjonarnego. Taki mały czarny służący do włączenia lub wyłączenia stacji. Gdzie taki przycisk mogę kupić bo to powinienem sam w stanie wymienić albo kto mi to zrobi od ręki? Znacie jakieś konretne sklepy lub kogoś kto by taką p****** zrobił?
Z góry dzięki za nfo.
-
- Archont
-
- Rhetor
Zaraz zaraz, wypadł ci włącznik na zasilaczu czy na obudowie? Bo to dwie różne sprawy.
-
- Archont
-
- Rhetor
Rozumiem, z tego co pamiętam to tam idą tylko dwa kabelki, które trzeba przylutować, nie powinieneś mieć z tym problemu
-
- Archont
Zrobiłem to w sklepie elektrycznym na ul. Goldhammera 2, od ręki. Faktycznie tylko dwa kabelki, ale jak sam Pan powiedział, trzeba dobrze zlutować bo duże napięcie tam idzie i dość blisko siebie są umieszczone. Ogólnie dużo tam różnych, rzadko spotykanych rzeczy mają i porządni z nich ludzie. Mogę ich polecić bez obawy każdemu.