no tym ostatnim planem a ja myślę że to nie ostatni widząc to ''oszałamiające'' tempo budowyhalford pisze:Dobre dobre Zależy z którym planem... bo na pewno nie pierwotnym.Prace postępują zgodnie z planem.
Budowa przejścia podziemnego na Mickiewicza
Ten trzeci to majster lub brygadzista, a im nie honor rabotać :].Keleos pisze:I ten odwieczny widok: 2 panów z łopatą zrzuca asfalt, a trzeci stoi koło nich i się na nich patrzy.
Szmaciak chce władzy nie dla śmichu, lecz dla bogactwa, dla przepychu, chce mieć tytuły, forsę, włości i w nosie przyszłość ma ludzkościĄ - Tow Szmaciak.
No i mamy oficjalne info oraz fotki z "placu" budowy , martwi mnie tylko fakt dotyczący dopuszczenia przejścia do użytku [czy trzeba będzie czekać na otwarcie tak długo jak na skrzyżowanie przy sądzie] . Mam też wątpliwości co do skuteczności monitoringu, znając życie tydzień po otwarciu, przejście będzie pomaziane, zaplute i zniszczone
90% ludzi jak widzi kamery dziala juz inaczej niz gdyby ich nie było. Jeszcze gdy te kamery są bardzo ladnie widoczne itd.
Taki jest srodek zapobiegawczy i działa. Bastol nie martw sie wszystkim - troche usmiechu i optymizmu.
Taki jest srodek zapobiegawczy i działa. Bastol nie martw sie wszystkim - troche usmiechu i optymizmu.
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau
-
- Rhetor
Wielka, wielka szkoda, że nie będzie na dole sklepów, bo ostatnio byłem w Zakopanym, tam zrobili takie przejście na końcu Krupówek i naprawdę zdaje egzamin - sklepy są, jest czysto, widno, schody w miarę niskie, estetyczny projekt nad poziomem ziemi...
Oby u nas było podobnie.
PS. Kubo, czy pomiędzy oddaniem Mickiewicza do przejazdu a oddaniem przejścia dolnego przejście dla pieszych będzie tak jak do tej pory?
Oby u nas było podobnie.
PS. Kubo, czy pomiędzy oddaniem Mickiewicza do przejazdu a oddaniem przejścia dolnego przejście dla pieszych będzie tak jak do tej pory?