Czat z prezydentem
-
- Rhetor
Nie jest na urlopie. Dziś z szefem oraz radnym Mazurem otwierali rok szkolny w Hoffmanówce. Prezydent opowiadał, ile to się wydaje na edukację i drogi w Tarnowie, a radny Mazur nie omieszkał przypomnieć, że on oraz Prezydent pochodzą z ugrupowania "Tarnowianie". Na Koniec Prezydent powiedział:
Niniejszym rok szkolny 2010/2011 uważam za rozpoczęty.
Zapomniał dodać "kampanię samorządową również".
Dzieci mi było tylko żal, szczególnie tych najmłodszych, bo musiały stać prawie godzinę i słuchać czegoś, z czego i tak nic nie rozumieją.
Pozdrawiam
Dzieci mi było tylko żal, szczególnie tych najmłodszych, bo musiały stać prawie godzinę i słuchać czegoś, z czego i tak nic nie rozumieją.
Pozdrawiam
29500ml B Rh+... A Ty?
A czy nie otwierał roku szkolnego w latach poprzednich ? Denewruje mnie ciągłe podpinanie każdego działania pod kampanię wyborczą. Oczywiście, że pewnie w większości przypadków tak własnie jest, ale nie popadajmy w skrajności.angelo pisze:Nie jest na urlopie. Dziś z szefem oraz radnym Mazurem otwierali rok szkolny w Hoffmanówce. Prezydent opowiadał, ile to się wydaje na edukację i drogi w Tarnowie, a radny Mazur nie omieszkał przypomnieć, że on oraz Prezydent pochodzą z ugrupowania "Tarnowianie". Na Koniec Prezydent powiedział:
Pozdrawiam
Jeżeli tak się czepiacie obecności PMT w szkołach w tym roku:
2007/2008 - rozpoczęcie roku szkolnego w ZSS w Mościcach - zakończenie Zespół Szkół Muzycznych
2008/2009 - rozpoczęcie w Rzemieślniczej Zasadniczej Szkole Zawodowej - zakończenie również u Rzemieślników
2009/2010 - rozpoczęcie w SP 15 i SP 7, zakończenie tak samo
2010 - rozpoczęcie w Niepublicznej Niepłatnej SP i Gimnazjum oraz ZSO nr5 na Reymonta.
2007/2008 - rozpoczęcie roku szkolnego w ZSS w Mościcach - zakończenie Zespół Szkół Muzycznych
2008/2009 - rozpoczęcie w Rzemieślniczej Zasadniczej Szkole Zawodowej - zakończenie również u Rzemieślników
2009/2010 - rozpoczęcie w SP 15 i SP 7, zakończenie tak samo
2010 - rozpoczęcie w Niepublicznej Niepłatnej SP i Gimnazjum oraz ZSO nr5 na Reymonta.
Jesteśmy tym, kogo udajemy i dlatego musimy bardzo uważać kogo udajemy. - KV
gunnar, spoko. Jeszcze napisz, gdzie Radny Mazur informował, że On oraz Prezydent pochodzą z ugrupowania Tarnowianie. I powiedz mi jeszcze, co te biedne sześcio, siedmio i ośmiolatki obchodzi, że 43% budżetu idzie do oświaty. One tylko musiały stać i słuchać tego gadania przez 45 minut. A czterech pierwszoklasistów miało stresa jak 6. grudnia, jak RŚ wręczał im kaski i odblaski. Się pytam po co?
29500ml B Rh+... A Ty?
Niech się młodzi uczą i wchodzą w dorosłe życieangelo pisze:gunnar, spoko. Jeszcze napisz, gdzie Radny Mazur informował, że On oraz Prezydent pochodzą z ugrupowania Tarnowianie. I powiedz mi jeszcze, co te biedne sześcio, siedmio i ośmiolatki obchodzi, że 43% budżetu idzie do oświaty. One tylko musiały stać i słuchać tego gadania przez 45 minut. A czterech pierwszoklasistów miało stresa jak 6. grudnia, jak RŚ wręczał im kaski i odblaski. Się pytam po co?