Piłka nożna II liga - Unia Tarnów

Imprezy sportowe, plotki z torów, boisk, dyskusje o sporcie
ODPOWIEDZ

Cubaza
Rhetor

Post autor: Cubaza »

Nie bronię ich, ani nikogo innego. Też mi się nie podoba to, co się ostatnimi czasy dzieje w Tarnowie. Jednak w swoim poście, obwiniasz tylko prezydenta i nikogo innego. Natomiast wybielasz tych, którzy zarządzali tym klubem, tych którzy narażali go na dodatkowe koszty, tych którzy są bezpośrednio winni takiej kolei rzeczy.

Awatar użytkownika

robas
Proedroj
Kontakt:

Post autor: robas »

Ostatnie wyniki piłkarzy mogą świadczyć o tym, że już od dłuższego czasu wiedzieli co się święci po sezonie...

Awatar użytkownika

TomekMKM
Rhetor

Post autor: TomekMKM »

Cubaza, bo Prezydent dekalrował, że zrobią wszystko, żeby Unia grala w 2 lidze i dla rozwoju sportu ( i piłki) w Tarnowie

Cubaza
Rhetor

I dalej nie rozumiem dlaczego uważacie prezydenta za winnego takiej kolei rzeczy. Dlaczego uważacie, że to prezydent jest winny temu, że klub upadł. Dalej nie jest winny zarząd, który tym klubem kierował. Mojego szefa nie obchodzi, że kolega powiedział iż zrobi wszystko żeby, coś co ja zepsułem, działało. Szefa to nie obchodzi przecież.
Tak jak mówię, nie wybielam nikogo i nie bronię nikogo.

Rodowity
Archont

Post autor: Rodowity »

i nie zrozumiesz do póki nie pojmiesz kolesiostwa na szczycie i wspólnego interesu owych panów aby zgnoić Unie. Grudniowa wizyta potraktowana została jak widać jak robienie sobie jaj.

Widziałeś plan rozwojowy sportu w Tarnowie przygotowany przez UM?

Widziałes w jakim stanie jest stadion miejski?

Awatar użytkownika

Mr Greenback
Rhetor

Post autor: Mr Greenback »

Po pierwsze prezydent wydał 2 mln na prywatną spółkę pt. Azoty Tauron Tarnów, a nie musiał.
Po drugie mając szwagra za prezesa mógł nieco więcej podziałać dla sytuacji Unii. Oboje zresztą mogli.
Zamiast tego klub jest goły, pójda pod młotek kolejne nieruchomości klubu, bo prezes szwagier napodpisywał umów z piłkarzami nie mając nawet cienia szansy na kasę... |I tak oto Unia stacza sie coraz niżej...
"Ludzie którzy głosują na nieudaczników, złodziei, zdrajców i oszustów nie są ich ofiarami. Są ich wspólnikami". George Orwell

Cubaza
Rhetor

To klub miał prezesa ? Czekajcie. Jak to ? Prezesa miał ? To to nie prezydent zarządzał tym klubem tylko prezes? Wow to mnie zaskoczyliście. Dlaczego dopiero Mr Greenback przytoczył osobę prezesa a nikt inny ? A wszyscy pozostali tylko prezydenta ? Nie rozmawiamy tutaj o tym jaka jest polityka w sprawie sportu, jak wygląda stadion miejski i tak dalej. Rozmawiamy o tym, że to nie prezydent jest winny, w głównej mierze, upadkowi Unii. Skoro klub jest "profesjonalny" to powinien być zarządzany ze wszystkimi tego skutkami. Prezes jest za niego odpowiedzialny a nie ludzie dookoła.

Rodowity
Archont

ty to tak na prawde czy udajesz?

Cubaza
Rhetor

Naprawdę. Dalej winie bardziej prezesa niż prezydenta. Dalej bardziej winię kibiców niż prezydenta. Dalej winię bardziej klub niż prezydenta.
Jak dla mnie temat skończony. Ja wypowiedziałem swoje zdanie i wy macie swoje.

Kulfon
Rhetor

Post autor: Kulfon »

Cubaza pisze:Dalej bardziej winię kibiców niż prezydenta.
Nie kompromituj się gdyby nie kibice klubu już dawno by nie było.
W tym mieście wszystko pójdzie na żużel bo wiadomo to sport masowy na każdym boisku czy rogu ulicy dzieci jeżdżą na motorach i uprawiają ten sport.
''Bliższy Bogu jest niewierzący stosujący w życiu siedem przykazań, niż katolik, który wypełnia tylko trzy pierwsze''

Awatar użytkownika

ad2222
Rhetor

Post autor: ad2222 »

Kulfon pisze:gdyby nie kibice klubu już dawno by nie było
Inaczej - gdyby nie kibice, to może klub pociągnąłby jeszcze chwilkę. A tak - trochę kar się sypnęło, i pozamiatane.
Ale racja jest jak dupa - każdy ma swoją.
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński

Rodowity
Archont

Najlepiej dyskutowac o czyms o czym nie ma sie zielongego pojecia

Cubaza
Rhetor

I jak zwykle to wasz jedyny argument... Nie dyskutuj bo się nie znasz...

Awatar użytkownika

ad2222
Rhetor

Post autor: ad2222 »

Rodowity, Ty działasz we władzach klubu? Masz jakieś pojęcie o jego finansach? Czy tylko to, co Goździkowa powiedziała?
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński

Kulfon
Rhetor

Post autor: Kulfon »

ad2222 pisze:Czy tylko to, co Goździkowa powiedziała?
ad2222 pisze:Ale racja jest jak dupa - każdy ma swoją.
:lol:
Nie masz najmniejszego pojęcia o tej sekcji nawet na mecze nie chodzisz ale jak zawsze jesteś nieomylny i wiesz lepiej.
''Bliższy Bogu jest niewierzący stosujący w życiu siedem przykazań, niż katolik, który wypełnia tylko trzy pierwsze''

ODPOWIEDZ