po 1. Cena 39zl/brutto za połaczenie za NAT;em to nie jest teraz żaden szał.Info-Net pisze:Chciałem sobie pojeździć po bezdrożach więc poszedłem do sklepu z samochodami, żeby się zaopatrzyć w środek transportu. Pokazali mi różne Land Cruisery, Patrole a nawet Defendera ale wybrałem Opla Corsę bo tani był.bart11 pisze: Zdecydowanie NIE POlecam - nie wiem jak w innych opcjach, ale wersja W3 jest dramatyczna. Obcięcie ruchu na poziomie konfigurowania proxy przez klientów jest bardzo nieeleganckie.....
Pojechałem w teren, ślizgałem się, nie mogłem wyjechać pod górkę, buksowałem w błocie a w końcu ugrzązłem na amen. Co za żałosne auto ta Corsa*, ani napędu na obie osie ani reduktora, nawet głupiej wyciągarki pożałowali. NIE POLECAM.
Taryfy "W3" to w naszej ofercie najtańsze pakiety (od 26 zł brutto) stworzone dla użytkowników którzy wykorzystują internet w podstawowym zakresie (www, poczta, gg...) przy zachowaniu transferów od 2 do 6 Mbps.
Nikogo nie przymuszamy do wyboru tej opcji. W informacjach jak i umowie jest jasno napisane:
Pakiety W3 zapewniają kompleksowy dostęp do głównych zasobów Internetu takich jak: witryny internetowe (www) oraz poczta. Pozostałe usługi jak i zasoby internetu mogą być niedostępne lub nie działać poprawnie. Dotyczy to wszystkich pakietów w promocji W3
Dodatkowo, nawet w trakcie trwania promocji W3 abonent może zmienić abonament na opcję bardziej standardową z publicznym adresem IP.
po 2. "Zapewniają dostęp do www oraz poczta" - pod warunkiem, że klient korzysta z przeglądarki umożliwiającej wklepanie proxy, jeśli używa androida czy innego wynalazku - to niestety nawet www jest niedostępne.
po 3. To, że klient kupił corsę zamiast mercedesa nie oznacza, że serwisanci po kryjomu mają mu wyłączyć wsteczny bieg. (Bo w umowie była jasna informacja o możliwości jazdy - ale bez gwarancji jazdy do tył)