World of Tanks
Boruta pisze:Proszę bardzo, 3000 zł i mamy 10 tierykaramba pisze:A na allegro nie można kupić jakiegoś "wypasionego" konta?
Jest warte najwyżej 1000 złotych
Gość też może sobie założyć konto i kupić od razu jakiegoś 8 poziomowego premiuma.
Ale tak czy siak jest to głupi pomysł bo szybko zostanie znienawidzony przez innych graczy i w każdej bitwy będzie miał masę bluzgów pod swoim adresem. Ludzie kupujący konto na allegro lub premiuma na samym początku są strasznie tępieni przez społeczność. Dodatkowo szybko się zniechęci bo prawie każdą bitwę będzie przegrywał.(a raczej jego drużyna będzie przegrywać przez niego)
Czołgami wysokiego tieru po prostu trzeba nauczyć się grać a nie jest to możliwe bez poznania mechaniki gry a do tego trzeba rozegrać te 2-3 tysiące bitew na różnych loltraktorach
Jak chce mieć jakiś bonus niech poszuka na necie kodów do WOTA z Nvidii dla nowych kont. Dają tam złoto, kilka dni premki i chyba jakiś czołg premium niskiego tieru. Wersja pudełkowa z Media Markt też daje chyba jakieś fajne bonusy a kosztuje mniej niż 30 złotych.
-
- Rhetor
Weź lepsze działo, potem dozbierasz.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Najlepsze działo to zawsze podstawa. Czasem gdy nam się bardzo śpieszy do następnego czołu można odpuścić silnik, gąski lub radio (zwłaszcza jeżeli nie możemy ich wykorzystać w następnych czołgach w drzewku). Ale najlepsze działo zawsze trzeba odkryć - to dzięki niemu zarabiasz kasę i expa A odkrywając to działo w su-85 będziesz mógł go używać w su-100.
-
- Rhetor
A mając Su-100 polecam działo 100 mm D-10S, 2x szybciej strzela niż 122mm i sumarycznie ma też większe obrażenia przy tej samej penetracji.
I pograj chwilę 100, bo 152 na początku to straaaaszna rzeźnia jest Ale potem już można tym grać, koniecznie dosyłacz kup.
I pograj chwilę 100, bo 152 na początku to straaaaszna rzeźnia jest Ale potem już można tym grać, koniecznie dosyłacz kup.
-
- Rhetor
Zdecydowanie KW-3
Fakt, że z E-75 raczej szans nie masz, ale IS-3 czy T-44 na solo spokojnie rozwalisz... o ile umiesz nim grać
Fakt, że z E-75 raczej szans nie masz, ale IS-3 czy T-44 na solo spokojnie rozwalisz... o ile umiesz nim grać
http://translate.google.com/translate?h ... a-0-7-5%2F
Najnowsze skiny z hitpointami dla 0.7.5. Polecam chociażby dla celów treningowych.
Najnowsze skiny z hitpointami dla 0.7.5. Polecam chociażby dla celów treningowych.
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM
-
- Rhetor
No widzisz, ja po zmianie działa w ISU na BL-10 też miałem niespodziankę, na drugiej czy trzeciej bitwie zaliczyłem 8 fragów a całą resztę składu przeciwnika miałem w uszkodzonych (poza artami), niestety wszystko zależy od tego z kim grasz, bo oczywiście moi popadali jak muchy a samemu to sobie można...
Dlatego polecam wbicie do jakiegoś klanu i zgranie się z jakąś drużyną, na kompaniach można nieźle kasy i expa wyczesać, tylko musi być ogarnięty dowódca.
Dlatego polecam wbicie do jakiegoś klanu i zgranie się z jakąś drużyną, na kompaniach można nieźle kasy i expa wyczesać, tylko musi być ogarnięty dowódca.
-
- Rhetor
Pogadaj z Citric'iem, on tam już od dawna siedzi w testach.