Normalne relacja na stronie miasta musi być w końcu radny klimek jest wyznawcą tego radiaKeleos pisze: Topol widzę fotorelację szykuje ; )
Większa liczba była na demonstracji w sprawie ACTA i zero informacji na stronie miasta .
SĄ RÓWNI I RÓWNIEJSI
Może i 51,5% może nawet i 99%. Przecież te protesty rozpoczęły się dlatego, że telewizja nie dostała swojego pasma w DVB-T.Marcin Zaród pisze:A może 51,5%? Cubaza, jeśli Tobie się wydaje, że my sami wiemy, o co chodzi, to też jesteśmy w błędzie.
Co ma piernik do wiatraka ? Protest był przeciwko temu, że telewizja nie dostała koncesji. Świadczą o tym skandowane teksty:"Telewizji Trwa, nie oddamy wam" Czy coś w tym stylu. Więc nie chodzi tutaj o komunizm? I co ma komunizm do przyznawania koncesji.Marcin Zaród pisze:Co do komuny, hmmm, czy te punkty za zameldowanie wiejskie przy projektach unijnych nie przypominają Wam tego, co było w latach 60, gdy się dostawało na studia za pochodzenie "robotniczo-chłopskie"?...
Beaver pisze:
OK Tolerancja - a czemu przeciwnicy tv Trwam nie dostali pozwolenia ? czym to było spowodowane ?
Dorota1975 pisze:Beaver pisze:
OK Tolerancja - a czemu przeciwnicy tv Trwam nie dostali pozwolenia ? czym to było spowodowane ?
uzasadnienie zakazu liczy sobie sześć stron fragmenty m.in. tu:
http://tarnowianin.com.pl/3468_manifa_a ... wladz.html
przecież ten cały cyrk o TV TRWAM to rozgrywki polityczne, w pierwszych rzędach działacze PIS-u a za nimi transparentyextremal pisze:Nie byłem, ale popieram.
Tak wiemy , znamy relację pisowskich krzykaczy o pluciu na starszych ludzi czy przypalanie ich papierosamiextremal pisze:Małym wyjątkiem była akcja z krzyżem pod Pałacem Prezydenckim, tam troche pijacki motłoch pokozaczył.
Poważniejsi ładnie ujęte .... mówiąc wprost 99% to babcie i dziadkowie .extremal pisze:Ogólnie widok na plus. Ludzie troche poważniejsi niż ta nasza zbieranina na ACTA
Układ panie układ i zamach nad zamachy , wszędzie szpiedzy z krainy deszczowców .... karambaextremal pisze:Z biegiem czasu obserwując to Anonymous można dojść do wniosku że to zwykła wypucha.
Ciekawy jestem jak to się zakończy, także popieram ten protest, gdyby nie to że byłem poza Tarnowem to pewnie też bym się wybrał. Wokoło decyzji KRRiT jest wiele niejasności co zostało pokazane na komisji do spraw mediów i to nie tylko TV Trwam zaskarża decyzję ale także takie stacje jak choćby Tele 5 czu Superstacja które moim zdamien także są raczej bardziej zamożne niż choćby spółka Stavka czy ATM Rozrywka która to wycofała się z MUX'a bo nie ma pieniędzy na startRavir pisze:Ja uważam, że to DOBRZE, że TV Trwam NIE dostała koncesji.
Po pierwsze to NIE JEST Telewizja KATOLICKA, to szerząca nienawiść tuba propagandowa i część oszukańczego imperium Rydzyka. Jak bym ja czy ktoś inny robił takie wałki to już dawno Skarbówka i Prokuratura mnie by zamknęła.
Media Katolickie TAK - ale PRAWDZIWIE katolickie - rydzykowe NIE.
W takim wypadku dobrze by jej było pomiędzy innymi stacjami propagandowymi Bo jeśli tak to będziemy rozpatrywać to i TVN i pozostałe stacje mają też 'sporo za uszami'.Ravir pisze:(...)
Po pierwsze to NIE JEST Telewizja KATOLICKA, to szerząca nienawiść tuba propagandowa i część oszukańczego imperium Rydzyka.(...).