A to, że ktoś pisze o zniszczonych ulicach w Tarnowie kosztem budowy autostrady, to jak ocenisz ? Ze sprawą murawy jest identycznie. Tez słuzy pewnej grupie mieszkańców naszego miasta. Owszem grupa kierowców jest o wiele większa , niz piłkarzy korzystających z murawy, ale też i koszty są proporcjonalnie mniejsze.angelo pisze:Deto, ależ ja wcale nie napisałem, żeby zawodników Unii nie wpuszczać na Stadion Miejski. Proszę bardzo, niech sobie grają. I pewnie sobię kupię bilecik, jeśli będę mógł oglądnąć mecz w kulturalnej atmosferze. Co do koncertu, Wembley przeżyło Scorpionsów, Queen i dziesiatki innych artystów i się miało dobrze dopóki nie wyburzyli. To, że w dwóch wątkach od razu stawiasz na pierwszym miejscu utrzymanie stanu murawy o czymś świadczy. Pewnie, że warto postarać się o zabezpieczenie murawy dla potrzeb Unii. Ale jeśli to ma się odbyć kosztem organizacji koncertu o wymiarze, którego może nie być w Tarnowie nigdy więcej, to wybacz, ale to jest stadion MIEJSKI. To decyzja miasta, co może odbywać się na stadionie a co nie...
Pozdrawiam.
Murawę np. na stadionie Lecha Poznań po koncercie Stinga wymieniono.
Ale jak już wspomniałem wcześniej, tutaj chodzi tylko o odpowiednie zabezpieczenie istniejącej murawy.