Się klika i wyświetla się:
(Tajne przez poufne, zagmatwane i zakamuflowane , ale jest nowocześnie.)
O jest po lewej w kolumnie ponad 20 takich tam (portal konsultacji społecznych) udało się, jest.
To jest to.
Się klika i wchodzimy na oną stronę tyle że to jeszcze nie to, bo na tej stronie:
No to się klika i widzimy że nic nie zobaczymy dopóki regulaminu nie zaakceptujemy.Zapraszamy na Tarnowski Portalu Konsultacji Społecznych.
Chcielibyśmy tworzyć go wspólnie z Państwem – mieszkańcami Tarnowa. Poznać Państwa zdanie na temat istotnych dla miasta spraw, jego problemów i sposobów ich rozwiązywania.
Aby przejść do Portalu wystarczy kliknąć tutaj.
W dziale „konsultacje” w poszczególnych kategoriach moderatorzy będą pytać o opinie internautów, w dziale „dyskusje” każdy użytkownik będzie mógł zadać pytania urzędnikom samorządowym, lub rozpocząć debatę na interesujące go tematy.
Odpowiedzi będzie można uzyskać w godzinach pracy Urzędu Miasta Tarnowa, wówczas też aktywowane będą Państwa posty.
Prosimy o zapoznanie się z regulaminem portalu, określiliśmy w nim ograniczenia, którym wini podporządkować się użytkownicy, przede wszystkim po to, by dyskusja miała charakter merytoryczny.
Akceptujemy – i jesteśmy na stronie głównej.
Możemy sobie wejść do interesującego działu i poczytać .
Hura udało się.
To tyle tytułem wstępu, i to hura to na wyrost - bo jakoś nie mogę się doczekać na odpowiedzi w sprawach mnie interesujących a istotnych wg. mnie dla mnie i miasta Tarnowa.
Pierwsza sprawa błędne oznakowanie skrzyżowania Bandrowskiego – Krakowska gdzie znaki określające pierwszeństwo są sprzeczne z sobą.
To jest byk jak byk w sposobie oznakowania dróg.
Sprawa druga błędne oznakowanie skrzyżowania Ablewicza - Jana Pawła II, wyjazd z Ablewicza oznakowano sprzecznymi z sobą znakami określającymi pierwszeństwo przejazdu Stop (B-20) i Koniec strefy zamieszkania (D-41)
To też jest byk jak byk w sposobie oznakowania dróg.
Ale co tam dopóki moderator nie zaakceptuje oczywistego zarzutu to jest OK.
Zapraszam do pisania tutaj o zauważonych błędach w oznakowaniu.
Jest ich trochę.
Może podam o takie dwa:
Brak znaków pionowych przejście dla pieszych:
Skrzyżowanie Dąbrowskiego/Kołłątaja/Bernardyńska - ścisłe centrum Tarnowa pod nosem , biurem Inżyniera Ruchu.
Skrzyżowanie Nowy Świat / Solidarności. też centrum.