Wydaje mi się, że to nie oni mieli taką nadzieję tylko urzędnicy z UM.Po raz kolejny jednak wychodzi, że nie mają zielonego pojęcia o tym jak przebiegają prace budowlane a w szczególności te prowadzone w zimie. To samo tyczy się remontu Krakowskiej!!!Goscinny pisze:wejss, widocznie mieli nadzieję, że wyrobią się do tego terminu.
Nawet jeśli LILD by sie wyrobił z budynkiem, to i tak drogi ich trzymają do wiosny.
Kolejny LIDL w mieście
Po co się w ogóle podniecać. Sklep jak sklep. Nie pierwszy taki w Tarnowie i nie ostatni. A rondo buduje inwestor. Na pewno nie zaszkodzi takie rozwiązanie. Z resztą rondo jak rondo.wejss pisze:Wspaniała bryła tego budynku budzi uzasadniony podziw. Powstające obok rondo usprawni system komunikacyjny tej okolicy a autobusy linii nr 9 z lekkością motyla będą przemykać po nim ku uciesze mieszkańców.
Najdroższa, a nie najlepsza. Jak ktoś lubi przepłacać to jego sprawa. W każdym sklepie jak Biedronka, Lidl , czy Aldi można znaleźć świetne rzeczy lepsze od tych pseudo "firmowych" gdzie płacimy za nazwę. Alma też ma dobre rzeczy, ale jak mi ktoś pisze, że robi zakupy w Almie *(Krakchemii), bo nie będzie kupował w sklepie "dla biedy" to sam sobie wystawia nienajlepsze świadectwo.matipers pisze:Najlepsza jest Alma a nie jakieś Lidle czy biedronki. Tych drugich jest w Tarnowie już ponad 10 po co?
Nie wiem po co tam jest to rondo. Przecież to tylko utrudni ruch.wejss pisze:Powstające obok rondo usprawni system komunikacyjny tej okolicy a autobusy linii nr 9 z lekkością motyla będą przemykać po nim ku uciesze mieszkańców.
Szmaciak chce władzy nie dla śmichu, lecz dla bogactwa, dla przepychu, chce mieć tytuły, forsę, włości i w nosie przyszłość ma ludzkościĄ - Tow Szmaciak.
-
- Rhetor
-
- Rhetor