Da Grasso Tarnów
Da Grasso Tarnów
Jak już w innym wątku poruszono, w miejscu dawnego McDonalda, Chickey i Pizzerii Angelo powstaje pizzeria Da Grasso.
Póki co ostro przystosowują lokal co można śledzić na ich profilu na Faceboooku: https://www.facebook.com/DaGrassoTarnow. Na tym internetowym polu zaczęli świetnie, bardzo mi się podoba to co i jak tam piszą.
Póki co ostro przystosowują lokal co można śledzić na ich profilu na Faceboooku: https://www.facebook.com/DaGrassoTarnow. Na tym internetowym polu zaczęli świetnie, bardzo mi się podoba to co i jak tam piszą.
Tramwaj pełny - przed momentem obok przejeżdżałem. Oni będą mieli miejsce na stoliki. Na Krakowskiej juz jest gorzej bo bo chodniki sa bardzo mocno uczęszczane więc mozliwosci marne. Gdyby tak rzeczywiscie wyłączyć Krakowską z ruchu byłoby pięknie, ale do takich decyzji trzeba chłopa a nie kalesonow
Miasto mogłoby iść właścicielom restauracji na rękę i zgodzić się, aby w czasie remontów Krakowskiej mogli wystawiać stoliki na zewnątrz w ogródkach. Sądzę, że dość często można by skorzystać z takiej oferty
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM
Wracając do Da Grasso to zapowiada się poważniejszy remont razem z elewacją. Na fb jest też o planach ogródka na dachu tak jak było kiedyś. Według mnie genialny pomysł, trzymam kciuki żeby wypaliło
Co do tramwaju to podobno z uzgodnień dotyczących umiejscowienia go wynika że stolików na zewnątrz być nie może. Bez sensu ale pewnie to sprawa sąsiada
Co do tramwaju to podobno z uzgodnień dotyczących umiejscowienia go wynika że stolików na zewnątrz być nie może. Bez sensu ale pewnie to sprawa sąsiada
Zobaczymy w lecie - w końcu jak jest strefa, to ludzie mogą chodzić wszędzie, więc miejsce dla pieszych jest.Mistyczny pisze:Co do tramwaju to podobno z uzgodnień dotyczących umiejscowienia go wynika że stolików na zewnątrz być nie może
A co do Da Grasso - a raczej kamienicy, to remont elewacji by się tam przydał. co jest (?) dziwne, bo większość zajmują lokale użytkowe za spora kasę i debetu na koncie raczej nie mają.
Mistyczny pisze:Wracając do Da Grasso to zapowiada się poważniejszy remont razem z elewacją. Na fb jest też o planach ogródka na dachu tak jak było kiedyś. Według mnie genialny pomysł, trzymam kciuki żeby wypaliło
Jeszcze jak by tam piwo im pozwolono sprzedawać to już całkiem rewelacja. Ale i bez piwa ten ogródek na dachu to świetna sprawa.
-
- Archont
Mieli, mieli. Raz tam byłem i wpadł jakiś gostek, obalił browarka i poszedł dalej. Chyba, że sprzedawali bez pozwolenia.
Ze zdjęć na FB wynika, że Da Grasso szykuje się do zagospodarowania kawałka podwórka. Z tego co pamiętam kiedyś działało tamtędy drugie wejście do Maka. Lepsze to niż wysiadywanie na skrzyżowaniu.
Ze zdjęć na FB wynika, że Da Grasso szykuje się do zagospodarowania kawałka podwórka. Z tego co pamiętam kiedyś działało tamtędy drugie wejście do Maka. Lepsze to niż wysiadywanie na skrzyżowaniu.