World of Tanks

Co byśmy bez nich zrobili? Masz problem ze sprzętem? Chcesz kupić grę? Tutaj jest odpowiednie miejsce na takie tematy.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika

Autor tematu
defekator
Rhetor

Post autor: defekator »

LordRuthwen pisze:
Ob212 to w sumie to samo co s51, trochę szybciej przeładowuje (jakieś 4 sekundy) i na tym różnice się kończą.
Zaraz, zaraz, w S-51 jest to samo działo co w Su-14... z tego co widzę to samo jest w Ob.212, więc mi się średnio opłaca zmieniać...
No średnio - strzela nieco szybciej i tyle. Jak nie chcesz robić ob. 261 to się zupełnie nie opłaca.

Awatar użytkownika

Winter
Proedroj

Post autor: Winter »

Pytanie :D Co mi w obecnej sytuacji lepiej wziąć :
Su-100 czy VK3601P ? :D

Awatar użytkownika

Autor tematu
defekator
Rhetor

Wolisz TDki weź su-100 wolisz medy i ciężkie weź VK(p). A jak Ci obojętne to rzuć monetą.
Chociaż najlepiej zrób VK(h) z niej możesz robić VK(db), która prawdopodobnie będzie zaczynała linię niemieckich czołgów kończącą się leopardem 1
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM

Awatar użytkownika

Autor tematu
defekator
Rhetor

http://forum.worldoftanks.eu/index.php? ... t__140#top

To się pochwalę - wygrałem kw5, 2500 złota i trzy miesiące premki.
A jakbym miał więcej szczęscia i trafił o 2 strzały więcej to zamiast 4 miejsca miałbym 3 i jeszcze do tego mysz roccata :( ;)

Awatar użytkownika

LordRuthwen
Rhetor

Post autor: LordRuthwen »

Ło matko toć T21 ma pancerz z papieru... nawet MS-1 go przebija :P

Awatar użytkownika

Autor tematu
defekator
Rhetor

Bo nim strzałów masz unikać a nie je odbijać ;)
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM

Awatar użytkownika

Winter
Proedroj

Post autor: Winter »

Tak się gra T-34-85 :D No i Su-100 też coś pograłem

Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika

LordRuthwen
Rhetor

No to masz, mój mały replay :)
Miłego oglądania :P
Niestety z tą siłą ognia zdobycie odznaki wsparcie graniczy z cudem :)
Załączniki
Object_704_23_westfeld.zip
(959.24 KiB) Pobrany 253 razy

Awatar użytkownika

Autor tematu
defekator
Rhetor

http://warthunder.com/

Jakby ktoś dla odmiany zamiast jeździć czołgiem chciał sobie polatać jakimś samolotem z lat 1930-1950 to ruszyła właśnie open beta War Thunder.

Oj coś mi się wydaje, że World of Warplanes WG będzie w poważnych opałach bo jak na razie produkcja Japończyków bije dzieło Białorusinów na głowę ;)
Co ciekawe docelowo na jednym polu bitwy mają być zarówno samoloty, czołgi jak i statki.
Zobaczymy, czy tego nie zabiją jakimiś wynalazkami które zmienią model "free to play" na "pay to win"

Awatar użytkownika

LordRuthwen
Rhetor

defekator pisze:Zobaczymy, czy tego nie zabiją jakimiś wynalazkami które zmienią model "free to play" na "pay to win"
Na szczęście obecnie w WoT nie ma tego problemu, z pojazdów FtP też można wygrywać :D

Awatar użytkownika

Autor tematu
defekator
Rhetor

LordRuthwen pisze:
defekator pisze:Zobaczymy, czy tego nie zabiją jakimiś wynalazkami które zmienią model "free to play" na "pay to win"
Na szczęście obecnie w WoT nie ma tego problemu, z pojazdów FtP też można wygrywać :D
To jest największa zaleta. Pojazdy darmowe są lepsze niż pojazdy za realną kasę.

Awatar użytkownika

LordRuthwen
Rhetor

Owszem, ja mojego KT nie zamieniłbym za cholerę za Lowe czy KW5, nie mówiąc już o obiekcie :)
Swoją drogą zastanawiam się czy kupić 268 zamiast 704 czy zostawić oba... :)

Awatar użytkownika

Autor tematu
defekator
Rhetor

LordRuthwen pisze:Owszem, ja mojego KT nie zamieniłbym za cholerę za Lowe czy KW5, nie mówiąc już o obiekcie :)
Swoją drogą zastanawiam się czy kupić 268 zamiast 704 czy zostawić oba... :)
Sporo osób marudzi na ob 268 więc jak tylko masz kredyty to może zostaw na początku 704 bo może się okazać, że nią grało Ci się lepiej. Ja tak miałem przy przejściu z ferdka na jagdtigera. Wielkie nadzieje i wielkie rozczarowanie ;)

Awatar użytkownika

LordRuthwen
Rhetor

I tak mnie na razi nie stać :P
Mam jakieś 300k kredytów i uzbierane dopiero 30k expa na 704. Ale na prawdę świetnie się nim gra.

Awatar użytkownika

LordRuthwen
Rhetor

defekator pisze:
LordRuthwen pisze:
Ob212 to w sumie to samo co s51, trochę szybciej przeładowuje (jakieś 4 sekundy) i na tym różnice się kończą.
Zaraz, zaraz, w S-51 jest to samo działo co w Su-14... z tego co widzę to samo jest w Ob.212, więc mi się średnio opłaca zmieniać...
No średnio - strzela nieco szybciej i tyle. Jak nie chcesz robić ob. 261 to się zupełnie nie opłaca.
No i zapadła decyzja, sprzedałem su-14, kupiłem su-8 :D
Ciężko się na początku przyzwyczaić do niskiego dmg, ale daje radę, od boku potrafi wsadzić i za 1000, tylko od frontu jest delikatnie mówiąc kupa.
Ale są i plusy w postaci szybszego i mniejszego pojazdu, większej szybkostrzelności oraz lepszej celności.
Tylko niestety ten zasięg...

ODPOWIEDZ