Diablo III

Co byśmy bez nich zrobili? Masz problem ze sprzętem? Chcesz kupić grę? Tutaj jest odpowiednie miejsce na takie tematy.
Awatar użytkownika

Goscinny
Rhetor

Post autor: Goscinny »

Dla miłośników Diablo II - od 23.02 zaczęła sie faza "open beta" gry "Path of Exile" - http://www.pathofexile.com

trix
Rhetor

Post autor: trix »

Grałeś/grasz ??.
Szmaciak chce władzy nie dla śmichu, lecz dla bogactwa, dla przepychu, chce mieć tytuły, forsę, włości i w nosie przyszłość ma ludzkościĄ - Tow Szmaciak.

Awatar użytkownika

maup
Thesmothetai

Post autor: maup »

wreszcie... a nic mi gamonie nie przysłali
Zwierciadła Nehaleni dzielą się na uprzejme i rozbite

Awatar użytkownika

Goscinny
Rhetor

Gram cały czas, ale nie miałem wykupionego klucza do closed beta, to mi postać zresetowali i trzeba od zera zaczynać :)

trix
Rhetor

Fajne ??. D III nie kupie mowy nie ma. Teraz ma wyjść jakiś nowy patch do tego "dzieła". Czytam czasami opinie na BN, i ręce mi opadają.
Szmaciak chce władzy nie dla śmichu, lecz dla bogactwa, dla przepychu, chce mieć tytuły, forsę, włości i w nosie przyszłość ma ludzkościĄ - Tow Szmaciak.

Awatar użytkownika

Goscinny
Rhetor

trix, jak lubiłeś D2, to cię wciągnie. Taka niby odmóżdżająca nawalanka we wszystko co się rusza, ale arsenał jest potężny, drzewko rozwoju postaci (sześć klas) wielkie, do tego masz czary, gemy zmieniające właściwości broni, zbroi itd. Taki D2 na sterydach :)
No i jest multi - możesz sobie stworzyć grupkę i nawalać wspólnie :)

Awatar użytkownika

Autor tematu
Beaver
Rhetor

Post autor: Beaver »

trix pisze:Fajne ??. D III nie kupie mowy nie ma. Teraz ma wyjść jakiś nowy patch do tego "dzieła". Czytam czasami opinie na BN, i ręce mi opadają.
no popatrz a ja gram od premiery, moze nie codziennie bo mam troche innych gierek także. Ale często włączam sobie i gram ze znajomymi. Mi się jakoś podoba i nie narzekam.
A co do Path of exile to wlasnie sciagam zobaczymy co to bo ladnie się zapowiada :)
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau

Awatar użytkownika

maup
Thesmothetai

Post autor: maup »

Faktycznie jak na pierwszy rzut oka to ten Path of Exile wygląda całkiem całkiem. Szkoda tylko, że jak mnie wywaliło po 90-sekundowej rozgrzewce na plaży to zaraz się dowiedziałem, że do ponownego zalogowania jestem 8297 w kolejce ;( W każdym razie jakby ktoś chciał kupować Diablo III to niech się wstrzyma jeszcze ;D
Zwierciadła Nehaleni dzielą się na uprzejme i rozbite

trix
Rhetor

Beaver pisze:no popatrz a ja gram od premiery, moze nie codziennie bo mam troche innych gierek także. Ale c
Rozumiem ze Ci co wypisują na forach swe żale to tak dla sportu robią :P. Nie wydam tyle kasy z grę która nawet nie jest moja.

ODPOWIEDZ