Diablo III
trix, jak lubiłeś D2, to cię wciągnie. Taka niby odmóżdżająca nawalanka we wszystko co się rusza, ale arsenał jest potężny, drzewko rozwoju postaci (sześć klas) wielkie, do tego masz czary, gemy zmieniające właściwości broni, zbroi itd. Taki D2 na sterydach
No i jest multi - możesz sobie stworzyć grupkę i nawalać wspólnie
No i jest multi - możesz sobie stworzyć grupkę i nawalać wspólnie
no popatrz a ja gram od premiery, moze nie codziennie bo mam troche innych gierek także. Ale często włączam sobie i gram ze znajomymi. Mi się jakoś podoba i nie narzekam.trix pisze:Fajne ??. D III nie kupie mowy nie ma. Teraz ma wyjść jakiś nowy patch do tego "dzieła". Czytam czasami opinie na BN, i ręce mi opadają.
A co do Path of exile to wlasnie sciagam zobaczymy co to bo ladnie się zapowiada
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau
Faktycznie jak na pierwszy rzut oka to ten Path of Exile wygląda całkiem całkiem. Szkoda tylko, że jak mnie wywaliło po 90-sekundowej rozgrzewce na plaży to zaraz się dowiedziałem, że do ponownego zalogowania jestem 8297 w kolejce ;( W każdym razie jakby ktoś chciał kupować Diablo III to niech się wstrzyma jeszcze ;D
Zwierciadła Nehaleni dzielą się na uprzejme i rozbite
Rozumiem ze Ci co wypisują na forach swe żale to tak dla sportu robią . Nie wydam tyle kasy z grę która nawet nie jest moja.Beaver pisze:no popatrz a ja gram od premiery, moze nie codziennie bo mam troche innych gierek także. Ale c
Szmaciak chce władzy nie dla śmichu, lecz dla bogactwa, dla przepychu, chce mieć tytuły, forsę, włości i w nosie przyszłość ma ludzkościĄ - Tow Szmaciak.