Drodzy Forumowicze
Ogłoszono nowy nabór na szkolenia certyfikowane Microsoft, wszelkie informacje uzyskacie tu:
http://krakow.szkoleniait.eu/
Projekt jest ogólno - małopolski, więc gdyby zebrała się grupa min 8 osób szkolenie mogliby zorganizować w Tarnowie.
Jeżeli jest ktoś zainteresowny niech się skontaktuje z firmą z linka zaznaczając że interesuje go Tarnów. Mnie najbardziej interesuje sharepoint oraz exchange.
P.S. Nie jestem przedstawicielem tej firmy więc wszelkie pytania proszę kierować do nich.
Pozdrawiam
Bezpłatne szkolenia microsoftu - być może w Tanrowie
-
- Rhetor
To jest dla pracowników małych i mikro przedsiębiorstw... niestety
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
halford, ja na jakieś szkolenie chciałem wysłać kiedyś chłopaków i dowiedziałem się, że z firmy musi być tyle samo mężczyzn co kobiet. Na pytanie co mam zrobić, jeśli w dziale mam 4 chłopów nie otrzymałem odpowiedzi.
Ale... i tutaj ciekawostka. Jeśli np. ja napisałbym oświadczenie, że jestem kobietą, nikt nie mógłby mi tego podważyć w czasie przyjmowania zgłoszeń i rozpatrywania wniosku, ponieważ to ja odpowiadam za treść oświadczenia, a nie osoba rozpatrująca wnioski.
Ale... i tutaj ciekawostka. Jeśli np. ja napisałbym oświadczenie, że jestem kobietą, nikt nie mógłby mi tego podważyć w czasie przyjmowania zgłoszeń i rozpatrywania wniosku, ponieważ to ja odpowiadam za treść oświadczenia, a nie osoba rozpatrująca wnioski.
-
- Archont