Bezpłatne szkolenia microsoftu - być może w Tanrowie

Co byśmy bez nich zrobili? Masz problem ze sprzętem? Chcesz kupić grę? Tutaj jest odpowiednie miejsce na takie tematy.
ODPOWIEDZ

Autor tematu
marekkk
Metoikos

Bezp³atne szkolenia microsoftu - być może w Tanrowie

Post autor: marekkk »

Drodzy Forumowicze

Ogłoszono nowy nabór na szkolenia certyfikowane Microsoft, wszelkie informacje uzyskacie tu:

http://krakow.szkoleniait.eu/

Projekt jest ogólno - małopolski, więc gdyby zebrała się grupa min 8 osób szkolenie mogliby zorganizować w Tarnowie.
Jeżeli jest ktoś zainteresowny niech się skontaktuje z firmą z linka zaznaczając że interesuje go Tarnów. Mnie najbardziej interesuje sharepoint oraz exchange.

P.S. Nie jestem przedstawicielem tej firmy więc wszelkie pytania proszę kierować do nich.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika

LordRuthwen
Rhetor

Post autor: LordRuthwen »

To jest dla pracowników małych i mikro przedsiębiorstw... niestety :(

Awatar użytkownika

Goscinny
Rhetor

Post autor: Goscinny »

Niestety nie łapię się :( ale przekażę info innym, może ktoś będzie chętny.
I oczywiście chore parytety - ludzie na siłę będą szukać dziewczyn, które siedzą w IT, żeby szkolenie się odbyło. A jak nie znajdą, to wezmą jakąś panią z księgowości, żeby była 'na sztukę'.

halford
Rhetor

Post autor: halford »

Na studiach 1. stopnia miałem około 4 % kobiet. Na 2. stopnia był to już 1 %. Tutaj mamy szkolenia mocno ukierunkowane. Już widzę jak się znajdzie się około 30 % kobiet... Marnowanie pieniędzy i nic więcej. Szkoda, że też się nie łapię - chętnie skorzystałbym.

Awatar użytkownika

Goscinny
Rhetor

halford, ja na jakieś szkolenie chciałem wysłać kiedyś chłopaków i dowiedziałem się, że z firmy musi być tyle samo mężczyzn co kobiet. Na pytanie co mam zrobić, jeśli w dziale mam 4 chłopów nie otrzymałem odpowiedzi.
Ale... i tutaj ciekawostka. Jeśli np. ja napisałbym oświadczenie, że jestem kobietą, nikt nie mógłby mi tego podważyć w czasie przyjmowania zgłoszeń i rozpatrywania wniosku, ponieważ to ja odpowiadam za treść oświadczenia, a nie osoba rozpatrująca wnioski.

sainte_nitouche
Archont

Post autor: sainte_nitouche »

I trzeba bylo tak zrobic.
Pod kiecke nikt by ci przeciez nie zagladal
:P

Awatar użytkownika

Goscinny
Rhetor

sainte_nitouche, zawsze mógłbym powiedzieć, że czuję się kobietą, a na operację zmiany płci mnie nie stać, a bez tego w dowodzie mi nie zmienią wpisu ;)

Lilith
Proedroj

Post autor: Lilith »

Cóż ja bym się chętnie wybrała ale też się nie łapię :(.

ODPOWIEDZ