Jak kilka lat temu wrzuciłem podobnego screena to mnie zwymyślali warszawiaki i inne wielkomiejskie użytkowniki TP od oszustów a takie transfery tutaj to norma była.
Proszę bardzo, z domu, sieć Zeto.
Da się? Da.
Szybki Internet w Polsce
-
Autor tematu - Rhetor
Szybki Internet w Polsce
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
To fakt, sieć internetowa i żużel to jedyne aspekty których zazdrościła nam polska. Pamiętam jaka kultura panowała na forach internetowych 10-12 lat temu, czy na IRC (szkoda, że ta forma rozmów odchodzi do lamusa) . Dziś wystarczy się wypowiedzieć nie pomyśli jakiegoś gimnazjalisty, a zostanie się zwymyślany od najgorszych .
Starzeje się, bo wolałem internet jaki był 10 lat temu; bez facebooka i miliardów użytkowników, ale też z ludźmi na poziomie
Starzeje się, bo wolałem internet jaki był 10 lat temu; bez facebooka i miliardów użytkowników, ale też z ludźmi na poziomie
Ostatnio zmieniony 04-01-2013, 14:10 przez wadas, łącznie zmieniany 1 raz.
Stwierdzam to po kanałach typu #tarnow #szafa #jasna gdzie niekiedy przez tydzień nie ma jednej wiadomości. Kiedyś nawet bloki miały własne chaty, do dziś wspominam ekipę kanału #west5 czy tam #west7 (z wieżowca na westerplatte ) z która fajnie się rozmawiało, choć nigdy nasza znajomość nie wyszła poza internet.Cubaza pisze:Czy odchodzi to nie wiem Ja utrzymuję dalej znajomości tylko i wyłącznie na IRC'u. I kanały na których siedzę mają się dość dobrzewadas pisze:IRC (szkoda, że ta forma rozmów odchodzi do lamusa)
Ale fakt. Dawniej kultura była o wiele wyższa niż teraz.
Fakt, w Tarnowie jest posucha jeśli chodzi o kanały i ludzi na nich. Jednak trzeba liczyć się z tym, że ludzie w tamtych czasach nie mieli innych komunikatorów. Pamiętam jak na informatyce w gimnazjum była walka to pierwszy zaloguje się na IRCU bo tylko jeden komp przepuszczało i jeden mógł być połączony To były czasy