I znowu podwyżka opłat za parking.
I znowu podwyżka op³at za parking.
Witam
Jako że nigdzie nie mogę znaleźć info o tym postanowiłem założyć temat, przecież niedawno była podwyżka a tu znowu?
Może orientujecie się kiedy zostało to uchwalone?
Cen dokładnych nie mam, ale od 1 stycznia za bilet parkingowy 1h płacimy 2.50PLN.
Nóż się w kieszeni otwiera normalnie.
Jako że nigdzie nie mogę znaleźć info o tym postanowiłem założyć temat, przecież niedawno była podwyżka a tu znowu?
Może orientujecie się kiedy zostało to uchwalone?
Cen dokładnych nie mam, ale od 1 stycznia za bilet parkingowy 1h płacimy 2.50PLN.
Nóż się w kieszeni otwiera normalnie.
Nikt nie jest zadowolony. Pozostaje nam tylko pamiętać przy najbliższych wyborach, żeby nie głosować na tych, którzy nam to zafundowali, zarówno przez głosy za, wstrzymujące, jak i nieobecność na sali. Nie dajmy się omamić gładkimi słówkami w czasie kampanii wyborczej. Niech idą do roboty nieudacznicy.
-
- Rhetor
O ile mnie pamięć nie myli w centrum obowiązuje strefa parkowania, więc zgodnie z przepisami, taki manewr może mu tylko zaszkodzić, nie dość, że stoi w strefie bez karty, to jeszcze utrudnia ruch, np stoi a blisko skrzyżowania.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Ale jak rozumiem kontrolerzy kart parkingowych mogą nakładać mandaty tylko na tych, którzy parkują na wyznaczonych miejscach. Czyż nie tak?LordRuthwen pisze:O ile mnie pamięć nie myli w centrum obowiązuje strefa parkowania, więc zgodnie z przepisami, taki manewr może mu tylko zaszkodzić, nie dość, że stoi w strefie bez karty, to jeszcze utrudnia ruch, np stoi a blisko skrzyżowania.