Bez sensu te łapy w górę, łapy w dół. Nijak się mają do treści posta a jedynie obrazują osobiste odczucia między użytkownikami.
Jakby się dało z poziomu użytkownika wyłączyć... please.
Osobiście, jak dzwoni do mnie telemarketer to z reguły po pierwszym zdaniu dziękuję, życzę miłefgo dnia i się rozłączam. Gdy jest nachalny to zadaję mu jedno pytanie. Czy pracodawca płaci mu za to, żebym zostawił u niego więcej pieniędzy niż dotychczas czy mniej.
Pozdrawiam
Bezczelna obsługa w banku na Krakowskiej
-
Autor tematu - Rhetor
Przyłączam się do pomysłu przedpiszców, dajmy sobie spokój z tymi kciukami, bo obrazują one personalne preferencje, a nie stosunek do merytorycznej treści postów.
Powyższe przykłady (np. Weredyka - przy okazji dzięki za pomoc - który pomagając podał konkretny paragraf czy mój post dotyczący powrotu do tematu wątku) doskonale to obrazują... Może jakiś osobny wątek z dyskusją o tych kciukach utworzyć?
Powyższe przykłady (np. Weredyka - przy okazji dzięki za pomoc - który pomagając podał konkretny paragraf czy mój post dotyczący powrotu do tematu wątku) doskonale to obrazują... Może jakiś osobny wątek z dyskusją o tych kciukach utworzyć?