Centrum Handlowe Gemini Park
-
- Archont
Tak tu się ktoś zarzekał, że nie chodzi do Gemini. A tu proszę! Jest raz na tydzień!
Strasznie namole i nachalne te dane; wciskaja ci ze jestes klientem a nie jestes.
Mam juz efekt kubusiopuchatkowy: im bardziej jestem klientem, tym bardziej nim nie jestem
No i ten "footfall".... polska język trudna język...
Strasznie namole i nachalne te dane; wciskaja ci ze jestes klientem a nie jestes.
Mam juz efekt kubusiopuchatkowy: im bardziej jestem klientem, tym bardziej nim nie jestem
No i ten "footfall".... polska język trudna język...
Lepsze było z psem;sainte_nitouche pisze: Myślalam, że nie chodzę - a tu proszę, jednak chodzę i to często.
Tak to jest z ta statystyka... srednio zjadamy jedna kure dziennie; tyle, ze ty w rzeczywistosci zjadasz dwie, ja - zadnej; ty przytyjesz, ja - umre z glodu
Ja mam dwie nogi, mój pies ma 4 łapy... statystycznie mamy po trzy "nogi"
Albo z panem prezesem:
Zarabiam 1.5 tyś miesięcznie, mój szef dostaje 40tyś... średnie zarobki mamy w okolicach 21tyś.
Odnośnie Gemini to nabijam im statystyki, chodzę średnio raz w miesiącu, głównie do Tesco w niedziele (ponieważ to jedyny hipermarket czynny 24h) Oraz do mediamarku jak mi coś elektronicznego padnie
Ostatnio zmieniony 20-12-2012, 15:31 przez wadas, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Rhetor
-
- Rhetor
Za darmochę (a i to ni ejest pewne do końca) dafi pluje na kler, kościół i wszystko co z tym związane .Robisz to z czystej pasji do centr handlowych, za darmo?
Szmaciak chce władzy nie dla śmichu, lecz dla bogactwa, dla przepychu, chce mieć tytuły, forsę, włości i w nosie przyszłość ma ludzkościĄ - Tow Szmaciak.
-
- Rhetor
Kilka spostrzeżeń:
Stradie (z dużą dozą prawdopodobieństwa jest osobą świadczącą
usługi marketingowe dla Gemini).
Sposób działania:
1. Wpisami w innych tematach dał się poznać. Przestał być anonimową osobą.
2. Po zwyczajnej aktywności, zaczął publikować pochwale posty dla Gemini.
3. Nie popełnił błędu świeżego użytkownika, który w pierwszym poście
chwali dany produkt, firmę, Ci są od razu wyłapywani.
4. Działał sobie w najlepsze.
Współczesny marketing czerpie informację i sposoby działania z różnych źródeł.
Zmieniają się tylko czas i cele, metody pozostają takie same.
Jeśli ktoś jest zainteresowany polecam wydrukować i przeczytać.
Skrypt - WOJNA INFORMACYJNA.
Jeśli komuś się nie chcę czytać, mogę opisać dokładniej mechanizm działania.
Jeśli mam rację, mogę się mylić ale milczenie Stradie jest wymowne to,
Gościnny można swobodnie wrócić do tematu PARKU LEGIONÓW przy Gemini
i dyskusji czemu Pan Sonik do dziś nie zrealizował tej inwestycji.
Gushman i Stradie nie powinni już zakłócać rozmowy i spychać jej na boczne tory
swoimi wpisami. Przynajmniej w teorii, bo jeśli im płacą za dbanie o markę
i wizerunek to zaraz się uaktywnią znowu.
Dla niesiedzących w temacie link:
1. Konkurs na zagospodarowanie przestrzenne Parku Legionów rozstrzygnięty - tarnow.pl, 30.09.2009
2. Ruszają prace przy budowie Parku Legionów - tarnow.pl, 12.11.2010
3. Ruszają prace przy budowie Parku Legionów - tarnow.net.pl, 2010-11-12
4. Tarnów: Park Legionów powstanie dzięki Gemini - gazeta krakowska, 2010-11-16
Stradie (z dużą dozą prawdopodobieństwa jest osobą świadczącą
usługi marketingowe dla Gemini).
Sposób działania:
1. Wpisami w innych tematach dał się poznać. Przestał być anonimową osobą.
2. Po zwyczajnej aktywności, zaczął publikować pochwale posty dla Gemini.
3. Nie popełnił błędu świeżego użytkownika, który w pierwszym poście
chwali dany produkt, firmę, Ci są od razu wyłapywani.
4. Działał sobie w najlepsze.
Współczesny marketing czerpie informację i sposoby działania z różnych źródeł.
Zmieniają się tylko czas i cele, metody pozostają takie same.
Jeśli ktoś jest zainteresowany polecam wydrukować i przeczytać.
Skrypt - WOJNA INFORMACYJNA.
Jeśli komuś się nie chcę czytać, mogę opisać dokładniej mechanizm działania.
Jeśli mam rację, mogę się mylić ale milczenie Stradie jest wymowne to,
Gościnny można swobodnie wrócić do tematu PARKU LEGIONÓW przy Gemini
i dyskusji czemu Pan Sonik do dziś nie zrealizował tej inwestycji.
Gushman i Stradie nie powinni już zakłócać rozmowy i spychać jej na boczne tory
Dla niesiedzących w temacie link:
1. Konkurs na zagospodarowanie przestrzenne Parku Legionów rozstrzygnięty - tarnow.pl, 30.09.2009
2. Ruszają prace przy budowie Parku Legionów - tarnow.pl, 12.11.2010
3. Ruszają prace przy budowie Parku Legionów - tarnow.net.pl, 2010-11-12
4. Tarnów: Park Legionów powstanie dzięki Gemini - gazeta krakowska, 2010-11-16
No i Gemini ma to gdzieś, miasto ma ten park gdzieś i udaje, że sprawy nie było. Problem jest tylko taki, że sprawa była - był konkurs, była nagroda, była umowa, obietnica.
Po wpisach naganiaczy - kasy też chyba nie brakuje, skoro się galeria rozbudowuje i tyle milionów osób ją odwiedza.
ps: od dzisiaj każdy post marketingowo-'pijarowski' nt Gemini będę kasować. Ludzi naprawdę nie interesuje o ile procent zwiększyła się "oglądalność" galerii. A jak się jakiś sklep otworzy to sami zauważą i napiszą, jeśli będą chcieli.
Po wpisach naganiaczy - kasy też chyba nie brakuje, skoro się galeria rozbudowuje i tyle milionów osób ją odwiedza.
ps: od dzisiaj każdy post marketingowo-'pijarowski' nt Gemini będę kasować. Ludzi naprawdę nie interesuje o ile procent zwiększyła się "oglądalność" galerii. A jak się jakiś sklep otworzy to sami zauważą i napiszą, jeśli będą chcieli.
O ile dobrze pamiętam, Gushman brał aktywny udział w akcji promocyjnej "zamieszkaj w Geminii" - pierwsza edycja. Nie zmienia to faktu, że nie ma wpisów agresywnie marketingowych jeśli chodzi o ten blaszak.Dominik_PCH pisze:Gushman i Stradie nie powinni już zakłócać rozmowy i spychać jej na boczne tory
Jeśli zaś chodzi o samo centrum, to wczoraj chyba wszyscy tam przyjechali popołudniu, bo nie tylko nie dało się zaparkować, ale nawet wjechać było ciężko. Cóż - magia świąt.
Nie ukrywam, że ciekawie jest czytać takie brednie na swój temat. No ale dobrze. Nie będę umieszczać tego typu wpisów. Lokowanie tego tpyu informacji było przeze mnie zaczerpnięte z forum skyscrapercity, gdzie spora część użytkowników umieszczała tego typu posty. Chcę zauważyć, że również przed moją aktywnością w tym temacie pojawiały się wpisy o nowych najemcach. Jednak jeśli to forum nie chce czegoś takiego, to zamieszczać ich nie będę. Tyle w temacie.
-
- Rhetor
Moim zdaniem, problem jest trochę bardziej złożony.Goscinny pisze:No i Gemini ma to gdzieś, miasto ma ten park gdzieś i udaje, że sprawy nie było. Problem jest tylko taki, że sprawa była - był konkurs, była nagroda, była umowa, obietnica.
Nasze media, w większości kanapowe, również nie przejawiają
zainteresowania tym tematem.
Gemini chce się rozbudowywać, pomimo nie wywiązania się w całości z offsetu o
którym wspomina Gazeta Krakowska w swoim artykule.
Pan Prezydent i UM ma kartę przetargową. Miasto musi wydać kilka pozwoleń.
Pytanie co zamierzają zrobić w tej kwestii?
Jest sens pytać Urząd o oficjalne stanowisko w tej sprawie, np. poprzez radnych reprezentujących ten rejon?
Tak w ogóle to tam dba o interesy mieszkańców?