a sprzęgła Pan nie używasz przez tą chwile ?gushman pisze:Jak się zmienia biegi to przez chwilę jedzie się na luzie.
Kolejny madafaka rozwalił zderzaka...
A może zmienia biegi bez sprzęgła?? Nauczył się i tak mu lepiej.GregTrN pisze:a sprzęgła Pan nie używasz przez tą chwile ?
https://www.youtube.com/watch?v=3WMcBC4 ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
może w takim razie zastanówcie się jeszcze nad takimi tajemniczymi sprawami jak środek ciężkości pojazdu, pod- i nadsterowność oraz jak to wykorzystać w walce o życie.
takie małe zadanko na rozgrzewkę - jedziecie taczkami (FWD) i wchodzicie w zakręt a. na luzie b. na biegu ale hamując silnikiem - co się wtedy ciekawego dzieje na przedniej osi?
takie małe zadanko na rozgrzewkę - jedziecie taczkami (FWD) i wchodzicie w zakręt a. na luzie b. na biegu ale hamując silnikiem - co się wtedy ciekawego dzieje na przedniej osi?
Zwierciadła Nehaleni dzielą się na uprzejme i rozbite
do jazdy bokiem używa się RWD i nie męczy hampli tylko strzela ze sprzęgła, ale ja tu nie piszę o miszczach dryftu tylko o normalnym kierowcy, który mniej więcej mając świadomość tego, jak działają prawa fizyki ma dojechać do celu żywy i w jednym kawałku,
Zwierciadła Nehaleni dzielą się na uprzejme i rozbite
A czy w PSP mają może CB i nadają na 19 kanale?? Bo własnie wczoraj po 19 poszła informacja o tym wypadku na ogólnym. Na końcu koleś powiedział że to oficjalna informacja z PSP, i bardzo dobrze go było słychać. Byłem koło salonu Toyoty.sajdak pisze:trzy auta rozbite na Nowodąbrowskiej przy Osiedlu Legionów - straż i policja - chyba ślisko było
Bóg jeden raczy wiedzieć, co mają. Mógł to być komunikat od jakiegoś człowieka prowadzącego nasłuch. Przejadę się w okolice JRG1, spróbuję wynaleźć tam coś innego poza procomami/radmorami (bo raczej nie będzie nic innego) na maszcie. Na JRG2 wydaje mi się, że same VHFowe anteny.
A z ciekawostek, w Mielcu na JRG jest antena na fale krótkie
^
A z ciekawostek, w Mielcu na JRG jest antena na fale krótkie
^
Kluczem do sukcesu w zawodach fonicznych jest klucz sztorcowy.
Bo łączność musi być pewna!
Bo łączność musi być pewna!