Centrum Handlowe Gemini Park
Nie piłem nic, nie jestem skacowany, ale znowu nic nie kumam. Co ma Mędrzechów do rzeczy? Co to w ogóle za miejscowość?wejss pisze:Ty chyba z Mędrzechowa jesteś.gushman pisze:Ale ja wiem skąd się wzięło więcej ludzi. Odpowiadałem wejssowi, który pisze, że jest jeszcze miejsce na kolejny wielkopowierzchniowy. Wg mnie kolejny w tej okolicy absolutnie nie jest potrzebny.
To miejscowość w której ludziom nie jest potrzebny hipermarket bo jest ich tak mało że wystarczy im sklepik Żabka.gushman pisze:Nie piłem nic, nie jestem skacowany, ale znowu nic nie kumam. Co ma Mędrzechów do rzeczy? Co to w ogóle za miejscowość?wejss pisze:Ty chyba z Mędrzechowa jesteś.gushman pisze:Ale ja wiem skąd się wzięło więcej ludzi. Odpowiadałem wejssowi, który pisze, że jest jeszcze miejsce na kolejny wielkopowierzchniowy. Wg mnie kolejny w tej okolicy absolutnie nie jest potrzebny.
Przecież toomas powyżej i inni napisali, że będzie "wchłonięcie" i rebranding wszystkiego realnego.
^
^
Kluczem do sukcesu w zawodach fonicznych jest klucz sztorcowy.
Bo łączność musi być pewna!
Bo łączność musi być pewna!
Dzisiaj kolejny dzień rzeźni w Gemini. Trzeba było zrobić kilka okrążeń by znaleźć miejsce wolne na auto. Wczoraj o 15 było jeszcze gorzej. W Tesco zabrakło wózków a kolejki do kas miały po UWAGA nie kilkanaście osób a nawet kilkadziesiąt( doliczyłem się w jednej z kas 23 osoby). Jest to ewidentny efekt likwidacji Carrefoura. Miasto takie jak Tarnów musi mieć kilka marketów wielkopowierzchniowych bo to co jest teraz to dramat. Gemini nie wyrabia. Znajoma z Sosnowca była w szoku, że mamy tylko jeden hipermarket.