Kolejny LIDL w mieście
-
- Rhetor
Przeoczyłem odpowiedź Jakuba jakoś...Czyli teraz to jestem na 1000% pewien, że ktoś z UMT poomógł(oczywiście bezinteresownie ) przy budowie stacji obok Kauflandu. Wyszukał teren i przeprowadził sprawę w najgłsbszej tajemnicy.I do dzisiaj prezydent nie powiedział KTO ZA TO BYŁ ODPOWIEDZIALNY.
Ps. Ścigale chodziło o promocję Tarnowa to ją widzę uzyskał za darmo na TVNie dzięki koszykówce na trawie
Ps. Ścigale chodziło o promocję Tarnowa to ją widzę uzyskał za darmo na TVNie dzięki koszykówce na trawie
"Ludzie którzy głosują na nieudaczników, złodziei, zdrajców i oszustów nie są ich ofiarami. Są ich wspólnikami". George Orwell
Byłeś nieobecny na ostatnim czacie z Prezydentem??Przecież obiecał, że budynek Lidla będzie czymś więcej niż tylko "stodołą" Trzymam Panna Prezydenta za słowo. Jeżeli tak ma być to nie ma szans na oddanie tego w Lutym. Zresztą nawet jak by to był stan surowy zamkniety to pomyśl ile potrwa wykończenie i zatowarowanie sklepu.Goscinny pisze:wejss, dlaczego? Tak jest w papierach i tego się trzymają - powiem więcej, kierownik budowy chce przed terminem wszystko skończyć. Przecież to będzie blaszak z prefabrykatów.
Nie wiem na jakim etapie były parkingi, drogi itd, bo zimą to tego raczej nie zrobią.