Bądź pewien, że ja nie zapomnę.MST wónraT pisze:I koniecznie przypomnij jak wypełniali swoje obowiązki radnych przed najbliższymi wyborami.
Z zadaniem matematycznym nie ja miałem problem, bo nie ja napisałem o 18zł za 12 miesięcy. Ty jak zawsze nie doczytasz, lub nie zrozumiesz, ale koniecznie chcesz coś mądrego napisać. Zapisz się na kurs czytania ze zrozumieniem - będzie Ci łatwiej w życiu.MST wónraT pisze:Wczoraj miałeś kłopoty z prostym działaniami arytmetycznym na poziomie ludów neolitycznych
Zwracanie uwagi, to nie tłuczenie na lewo i prawo. Tobie na pewno nie przeszkadza, że mamy do d..y opozycję i że za ich lenistwo cierpią mieszkańcy, a mi przeszkadza i o tym piszę.MST wónraT pisze: tłuczesz na lewo i prawo
Jakub Kwaśny pisze:Podwyżka przeszła głosami radnych PO i Tarnowianie w osobach: Agnieszka Wolińska - Kupa, Piotr Augustyński, Małgorzata Mękal, Marek Drwal, Grzegorz Światłowski, Maria Borys-Latała, (to PO) oraz Jerzy Hebda, Stefan Wrona, Grażyna Barwacz, Janusz Małohleb (Tarnowianie) - pozostali radni nie brali udziału w głosowaniu.
znowu się czepiam prawda? a kwaśny konsekwentny i precyzyjnyJakub Kwaśny pisze:Wybacz Jacku, ale nie jestem od protokołowania sesji
Jak dokopać komuś to potrafi nazwiska zapamiętać, ale 6 z opozycji to nie dał rady zaprotokołować
ps 5-ciu, bo siebie pamięta