to może link do tych artykułówRavir pisze:Sięgnąłem do archiwów TEMI - i tytuł był BARDZO prowokujący
"Temi" wygrało w Europejskim Trybunale Praw Człowi
-
Autor tematu - Rhetor
Wyrok Sądu Najwyższego - Izba Cywilna z dnia 20 stycznia 2011 r. I CSK 409/2010 LexPolonica nr 2573732
Naruszenie dobrego imienia może nastąpić nie tylko w następstwie użycia sformułowań o konkretnym brzmieniu, ale także poprzez wyrażenie sugestii, będących rezultatem określonej kompozycji i struktury ujęcia oraz doboru układu tekstu, tytułów publikowanych artykułów.
Naruszenie dobrego imienia może nastąpić nie tylko w następstwie użycia sformułowań o konkretnym brzmieniu, ale także poprzez wyrażenie sugestii, będących rezultatem określonej kompozycji i struktury ujęcia oraz doboru układu tekstu, tytułów publikowanych artykułów.
-
Autor tematu - Rhetor
-
Autor tematu - Rhetor
-
Autor tematu - Rhetor
Ravir pisze:Kłamię? PROSZĘ O DOWODY. Czemu to JA mam udowadniać? WY mi udowodnijcie? Ja zapłaciłem parę złotych i wykupiłem dostęp - teraz WY zapłaćcie i wykupcie i wklejcie te tytuły które Waszym zdaniem nie są prowokacyjne.
Ale co mają udowodnić? Że czegoś nie było? W jaki sposób? No chyba, że tak: "nic takiego nie było, koniec dowodu". Teraz twój ruch, pokaż swoje dowody.
BTW Archiwum TEMI jest bezpłatne ale sięga jedynie roku 2009: http://www.temi.pl/archiwum/rok2009 Opisywane zdarzenia miały miejsce 5 lat wcześniej. Masz dostęp do jakiegoś innego, większego archiwum TEMI?