Roberto pisze: Człowieku póki co to ty sobie wybierasz z budżetów co ci pasuje a pozycja jest jedna: Kultura Fizyczna i Sport. Twoje żale o sport kwalifikowany to dziecinada bo to nie jest pępek świata. Naucz się więc czytać budżety, porównaj wydatki z pozycji KFiS do dochodów/wydatków ogółem, porównaj w ten sposób przynajmniej kilkanaście polskich miast czy gmin, jeśli gdzieś udział wydatków na KFiS wyjdzie ci za mały to sprawdź inne pozycje wydatków bo może niektórzy uważają, że ważniejsza od grzyba na klubowym stadionie jest infrastruktura np. drogowa, znowu porównaj to wszystko między odpowiednio dużą liczbą polskich miast/gmin i jak już to wszystko zrobisz i wyjdzie ci, że Tarnów w negatywnym sensie odstaje od reszty to dopiero będziemy mogli sobie jak dzieci wybierać pasujące nam przykłady 'dużych' wydatków z innych miast i biadolić jak to mało daje się w Tarnowie.
Tylko nie bardzo rozumiem, dlaczego ja mam udowadniać i porównywać coś, co już wiem
To chyba Ty, by udowodnić mi, że nie mam racji, powinieneś to zrobić, a nie wyręczać się innymi
Heh... ja swoje wiem , a Ty próbuj szczęścia dalej...