Dźwięk migawki w telefonie samsung galaxy mini2 Jak wyłączyć
Dźwięk migawki w telefonie samsung galaxy mini2 Jak wy³ączyć
Czy ktoś wie jak wyłączyć dźwięk aparatu w tym telefonie? W ustawieniach nie ma takiej opcji.Znajomy ma galaxy mini jedynkę i ma taką opcje.Wyciszenie telefonu i dźwięków aplikacji też nie pomaga.Trochę denerwujący jest ten dźwięk.Z góry dziękuję.
-
- Rhetor
ad2222, dokładnie, generalnie wyższe niż standardowo
A jak odblokujesz roota to tracisz gwarancję.
A jak odblokujesz roota to tracisz gwarancję.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
CEO, Ok.kilka przejrzałem i w jednej po włączeniu dźwięku go nie było a po wyłączeniu był.
USpyCam-Dźwięku nie ma gdy się go włączy,Robi zdjęcia i filmuje.Niewygodnie używa się jej jako zwykłego aparatu.
Silent Spy Camera-Ma możliwość szybkiego przełanczania na "atrapę"przeglądarki lub artykułu Wikipedii.Niestety ja mam w niej dźwięk ale w innym telefonie nie powinno być.
SpyCamera-W niej nie ma dźwięku, ale po zrobieniu zdjęcia automatycznie się powiększa i ucina trochę zdjęcia.
iHC Trail-nie ma dźwięku,lecz reklama jest prawie na pół wyświetlacza.
Jak znajdę jakąś lepszą aplikację to napiszę.
USpyCam-Dźwięku nie ma gdy się go włączy,Robi zdjęcia i filmuje.Niewygodnie używa się jej jako zwykłego aparatu.
Silent Spy Camera-Ma możliwość szybkiego przełanczania na "atrapę"przeglądarki lub artykułu Wikipedii.Niestety ja mam w niej dźwięk ale w innym telefonie nie powinno być.
SpyCamera-W niej nie ma dźwięku, ale po zrobieniu zdjęcia automatycznie się powiększa i ucina trochę zdjęcia.
iHC Trail-nie ma dźwięku,lecz reklama jest prawie na pół wyświetlacza.
Jak znajdę jakąś lepszą aplikację to napiszę.