Tarnowskie skrzyżowania w TVP 3 "Jedź bezpiecznie"
NIE - zakup tzw. BlackBox'ów - małej kamery rejstrującej. Jak zapali nam się Zielone to ruszamy - w razie W mamy zapis.
Do tego przesiadka na odpowiedni samochód - np. siostra ma Nisana Patrola z 89 roku, rama, orurowanie, podniesione zawieszenie. Jeszcze nigdy jadac nim nie zdażyło się na mnie wymuszenie. Ciekawe czemu?
I Policja powinna karać surowo takich jak Pankowal - mamy paragraf KK, Art. 174. O Sprowadzeniu Bezpośredniego Niebezpieczeństwa Katastrofy w Ruchu Lądowym. Co więcej przejazd na Czerwonym to EWIDENTNY § 1 - czyli celowe dzialanie. Bo nie mozna powiedzieć, że nie chcialem - jak nie chciałeś to było się zatrzymać. Jak przejeżdżasz to robisz to z premedytacją.
Na "zgniłym" Zachodzie potrafią za Czerwone kierować do Sądy czy zabierać prawo jazdy. Może u nas warto coś takiego wprowadzić?
Do tego przesiadka na odpowiedni samochód - np. siostra ma Nisana Patrola z 89 roku, rama, orurowanie, podniesione zawieszenie. Jeszcze nigdy jadac nim nie zdażyło się na mnie wymuszenie. Ciekawe czemu?
I Policja powinna karać surowo takich jak Pankowal - mamy paragraf KK, Art. 174. O Sprowadzeniu Bezpośredniego Niebezpieczeństwa Katastrofy w Ruchu Lądowym. Co więcej przejazd na Czerwonym to EWIDENTNY § 1 - czyli celowe dzialanie. Bo nie mozna powiedzieć, że nie chcialem - jak nie chciałeś to było się zatrzymać. Jak przejeżdżasz to robisz to z premedytacją.
Na "zgniłym" Zachodzie potrafią za Czerwone kierować do Sądy czy zabierać prawo jazdy. Może u nas warto coś takiego wprowadzić?
9000 ml A Rh-
-
- Archont
>>> jak zapali nam się Zielone to ruszamy - w razie W mamy zapis.
W razie W - to z zapisu mamy G..., jak zostaje nam wachanie kwiatkow od spodu.
>>.Do tego przesiadka na odpowiedni samochód - np. siostra ma Nisana Patrola z 89 roku, rama, orurowanie, podniesione zawieszenie. Jeszcze nigdy jadac nim nie zdażyło się na mnie wymuszenie. Ciekawe czemu? >>>
Ravir, litosci...
I dzieki takiemu mysleniu jakie nam tu zaprezentowales - wlasnie mozna sobie wymuszac na takich jak ja - bo jezdze malutkim miejskim autkiem. Bo chce zeby bylo szybko wygodnie, ekologicznie i ekonomicznie, i nie kreca mnie orurowania inne bajery. Niestety w razie czego zostanie ze mnie plamka na jezdni, a u ciebie - ledwie rysa na orurowaniu; jezus, mozg sobie oruruj, jest jeszcze szansa na poprawe.
W razie W - to z zapisu mamy G..., jak zostaje nam wachanie kwiatkow od spodu.
>>.Do tego przesiadka na odpowiedni samochód - np. siostra ma Nisana Patrola z 89 roku, rama, orurowanie, podniesione zawieszenie. Jeszcze nigdy jadac nim nie zdażyło się na mnie wymuszenie. Ciekawe czemu? >>>
Ravir, litosci...
I dzieki takiemu mysleniu jakie nam tu zaprezentowales - wlasnie mozna sobie wymuszac na takich jak ja - bo jezdze malutkim miejskim autkiem. Bo chce zeby bylo szybko wygodnie, ekologicznie i ekonomicznie, i nie kreca mnie orurowania inne bajery. Niestety w razie czego zostanie ze mnie plamka na jezdni, a u ciebie - ledwie rysa na orurowaniu; jezus, mozg sobie oruruj, jest jeszcze szansa na poprawe.
Nie Zrozumialeś : jade małym ekologicznym samochodzikiem - "bardzo późne" Zielone a właściwie Czerwone moze przeskoczę no to SRU... Ale zaraz qrcze ten terenowy Nissan ma zderzak na wysokości mojego dachu i takie grube rury z przodu.
Chyba jednak NIE przeskoczę, poczekam, bo jak niezdążę to mnie sprasuje jak puszkę
To smutne ale widzę to czesto - jak małe samochody to przeskakujemy, wymuszamy - ale niech tylko się pojawi coś większego - lub bardzo zdezelowanego to nagle wszysczy grzecznie przestrzegają przepisów. O to chodzi. Ale to żarty.
Na serio to wystarczą kamery "spięte" z sygnalizacją lub zwykły monitoring. I sprawa będzie załatwiona.
Na zachodzie kamery sa bardzo powszechne - dlatego Polak za granicą jedzie bardzo grzecznie.
Chyba jednak NIE przeskoczę, poczekam, bo jak niezdążę to mnie sprasuje jak puszkę
To smutne ale widzę to czesto - jak małe samochody to przeskakujemy, wymuszamy - ale niech tylko się pojawi coś większego - lub bardzo zdezelowanego to nagle wszysczy grzecznie przestrzegają przepisów. O to chodzi. Ale to żarty.
Na serio to wystarczą kamery "spięte" z sygnalizacją lub zwykły monitoring. I sprawa będzie załatwiona.
Na zachodzie kamery sa bardzo powszechne - dlatego Polak za granicą jedzie bardzo grzecznie.
9000 ml A Rh-
-
- Archont
Jasne, ja od razu proponuję działko 40 mm. Sprawa będzie załatwiona, jakby to powiedział ussama bin laden, za jednych zamachem.Na serio to wystarczą kamery "spięte" z sygnalizacją lub zwykły monitoring. I sprawa będzie załatwiona.
Szmaciak chce władzy nie dla śmichu, lecz dla bogactwa, dla przepychu, chce mieć tytuły, forsę, włości i w nosie przyszłość ma ludzkościĄ - Tow Szmaciak.
Trix - nie róbmy NIC - najlepiej przy okazji zlikwidujmy też policję. A CO innego zaproponujesz? Prosił bym o KONKRETY - JAK zwalczyć tych, którzy przejżdżają na Czerwonym? Czasami Zachowijesz się jak PiS - krytyka i potępianie - ALE nie proponujesz alternatywy.
Na Zachodzie na większości skrzyżowań mamy monitoring i powoduje to znacznie mniejsze łamanie przepisów.
Czekamy na Twoje propozycje - jestem ciekawy co to będzie, skoro monitoring NIE. Może postawisz na skrzyżowaniu Policjanta?
Na Zachodzie na większości skrzyżowań mamy monitoring i powoduje to znacznie mniejsze łamanie przepisów.
Czekamy na Twoje propozycje - jestem ciekawy co to będzie, skoro monitoring NIE. Może postawisz na skrzyżowaniu Policjanta?
9000 ml A Rh-
-
- Rhetor
No przecież zaproponował, działko 40 mm
Ale wg mnie wystarczyłby bushmaster
Ale wg mnie wystarczyłby bushmaster
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Nie wiem co to jest WoT.trix, diagnoza: za dużo WoT
Przestań chrzanić jak PiS. Pisałem kiedyś, napisze jeszcze raz: zachowanie ludzi na drodze to efekt chowu bydlęcego, nie tylko na drodze, ale teraz o tym piszemy. Jak delikwent ma być odpowiedzialny na drodze, skoro od małego ma wtłaczane że w zasadzie ubezpieczeniem można wszystko załatwić, a szkody z ewentualnego wypadku pokryje... ubezpieczyciel. To że ktoś zginie, to jest poza możliwościami intelektualnymi chowu bydlęcego. Brak wychowania na ludzi odpowiedzialnych, brak wyobraźni, nie tylko na drodze, to obecnie szybko widoczne efekty indoktrynacji szklono-telewizyjnej. To nie jest tak że jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki nagle wszyscy będą wspaniali, wyrozumiali i jeździli cudnie. Na to potrzeba czasu, a proponowane metody szpiegowsko-podglądackie doprowadzą do powstania takiego państwa policyjnego, że czasy hitlerowskie będą miło wspominane. Dlaczego ludzie jeżdżą na czerwonym ??. Brak dróg, korki, wcale się nie dziwię ze ludzi szlak trafia, gdy odcinek 3 km jedzie się 20 minut, czy dłużej. Ogólne wypalenie psychiczne, gdzie się nie popatrzy to badziewie, albo złodziejstwo. Zachowanie na drodze to tylko efekt.Ravir pisze:Zachowijesz się jak PiS - krytyka i potępianie - ALE nie proponujesz alternatywy.
Szmaciak chce władzy nie dla śmichu, lecz dla bogactwa, dla przepychu, chce mieć tytuły, forsę, włości i w nosie przyszłość ma ludzkościĄ - Tow Szmaciak.
Trix wyciągasz czasem logiczne wnioski ale forma ich wyartykułowania jest raczej bydlęca. Możesz zechciałbyś przestać mieszać ideologię (nie czepiam się Twojej wiary) do ruchu drogowego. Mniej istotne czy masz rację czy nie, ważne jak umiesz ją przedstawić. Ciebie o ile pamiętam z wcześniejszych wypowiedzi dość dokładnie zbydlęcono. Pomyśl o tradycji, czy bycie bydłem jest tyle warte ?
Daj sobie spokój a jeśli masz argumenty przedstaw je rzeczowo, nie obrażając bydła.
Daj sobie spokój a jeśli masz argumenty przedstaw je rzeczowo, nie obrażając bydła.
Zając najlepszy jest w śmietanie.