Galeria Tarnovia

Coś budują? Coś wyburzają? Masz jakieś własne pomysły (nawet futurystyczne)? Tutaj jest miejsce dla ciebie
ODPOWIEDZ

Dorota1975
Rhetor

Post autor: Dorota1975 »

gushman pisze:A tymczasem... http://www.tiimari.pl
od dwóch dni... :( bo jeszcze w weekend wszystko grało.

Twoje 'a tymczasem' co ma oznaczać?

Awatar użytkownika

gushman
Rhetor

Post autor: gushman »

Nic, takie nawiązanie do tego co napisałem wcześniej. :)
900 ml, grupy krwi nie pamiętam

Cały Tarnów na Facebooku

bobasek
Proedroj

Post autor: bobasek »

Tylko pamiętaj, że w wielu CH praktycznie brak jest działań marketingowych mających przyciągnąć klientele, mimo comiesięcznych opłat ( zazwyczaj 1/12 comiesięcznej stawki czynszu )i stąd pewnie te problemy. Dawniej jakoś nikt z nich nie narzekał na umowy z developerami często przypominające cyrograf i książkę telefoniczną w jednym.
Ale cieszę się, ze w GT jest menager z prawdziwego zdarzenia i robi co może, by przyciągnąć ludzi (eventy, konkursy, billboardy, ulotki w Temi etc.)

Keleos
Rhetor

Post autor: Keleos »

za billdoardy to akurat negatyw...

bobasek
Proedroj

Keleos pisze:za billdoardy to akurat negatyw...
można się spierać co do gustu projektanta, faktem jest, ze coś się w temacie dzieje.
I mam nadzieję, że nie powtórzą się w GT sytuacje z innych CH z wyłączaniem prądu najemcom za niepłacenie czynszu w terminie, aresztami sklepów, inwigilacją pracowników butików przez ochronę galerii czego najemcą, Pani menager i ochronie z całego serca życzę!!!

ClNEK
Archont

Post autor: ClNEK »

Tiimari z tego co wiem liwkiduje siec sklepów w calej Polsce

Dorota1975
Rhetor

Post autor: Dorota1975 »

ClNEK pisze:Tiimari z tego co wiem liwkiduje siec sklepów w calej Polsce
szkoda; mam nadzieję, że ich stoisko w GT jeszcze jest, bo zaplanowałam tam zakupy.

Awatar użytkownika

gushman
Rhetor

Jeszcze działa. Ale raczej się pospiesz.
900 ml, grupy krwi nie pamiętam

Cały Tarnów na Facebooku

ClNEK
Archont

Post autor: ClNEK »

Wczoraj wiekszosc towaru była juz w kartonach. To co jeszcze zostało na półkach sprzedawali za 1/2 ceny

bobasek
Proedroj

[quote="gushman"] Ciekawe kiedy deweloperzy zrozumieją, że jadą z najemcami na jednym wózku.

Już niedługo !!!
http://www.portalspozywczy.pl/handel/wi ... 24964.html
http://www.handel-net.pl/handel-detalic ... stoku.html
http://www.handel-net.pl/handel-detalic ... owych.html

a teraz taka mała ciekawostka z Płocka. Galeria Wisła otwarta w listopadzie 2008. Po 5 miesiącach mamy to http://plock.gazeta.pl/plock/1,35710,64 ... leria.html

Awatar użytkownika

gushman
Rhetor

bobasku, ale co takiego szczególnego jest w tej Wiśle? Wyprowadza się jeden najemca? :) Większość narzeka? To samo dzieje się chyba we wszystkich galeriach.

Poza tym trochę niepoważnie brzmi ten najemca co wynosi się z Wisły. Narzeka, że źle oszacował koszt przygotowania stoiska? I wreszcie: 70 tys. przychodu minus 30 tys. czynszu = wciąż 40 tys. do dyspozycji. Nie wiem co to za jeden się wynosi, ale mi wygląda na jakiegoś "lokalsa". Czyli pewnie nie ma 20 ludzi a 5. Choć faktem jest, że jak na grudzień to obroty nie powalają.
Ostatnio zmieniony 04-02-2010, 19:31 przez gushman, łącznie zmieniany 1 raz.

trix
Rhetor

Post autor: trix »

bobasek pisze:Ale cieszę się, ze w GT jest menager z prawdziwego zdarzenia i robi co może, by przyciągnąć ludzi (eventy, konkursy, billboardy, ulotki w Temi etc.)
Czy jesteś może powiązany z menagerką w jakiś sposób ??

Mnie w GT najbardziej podobała sie czerwona choinka owinięta pielucha, tak to wyglądało :).
Szmaciak chce władzy nie dla śmichu, lecz dla bogactwa, dla przepychu, chce mieć tytuły, forsę, włości i w nosie przyszłość ma ludzkościĄ - Tow Szmaciak.

bobasek
Proedroj

Nie nie jestem, co widać po moich postach:) ( nie mam też ukończonych studiów ekonomicznych, nad czym bardzo ubolewam:) ), natomiast jestem związany zawodowo z branżą handlową i stąd moje zainteresowanie tym tematem

Keleos
Rhetor

Post autor: Keleos »

jestem związany zawodowo z branżą handlową
"może frytki do tego?" ; d

Żarcik oczywiście ; )

Narzekałem na billboardy - i dzisiaj zauważyłem, że są nowe - z samochodem i nagrodami, zamiast z dziwadłami w lumpiarskich ciuchach. Teraz billboardy są więc na plus, bo jest ich sporo i przykuwają uwagę ; )

bobasek
Proedroj

a tak na poważnie to kojarzę tą Panią z I LO, natomiast nazwiska nie bardzo bo na pewno po mężu.
A tymi frytkami to dobre....

ODPOWIEDZ