Majster się likwiduje?
Majster się likwiduje?
Właściwie to nie inwestycja a odwrót, ale ten dział wyda się chyba najodpowiedniejszy. Przejeżdżałem tam dzisiaj (ul. Błonie) i "Majster" jakby już częściowo zniknął. Czy to jest jakiś większy remont, czy raczej zupełny odwrót?
Tak na czuja stawiam na to drugie, bo stawiałem już w momencie jak było wiadomo, że obok powstanie Castorama. Majster znalazł się między młotem i kowadłem i mając najsłabszą ofertę musiał polec. Ciekawe tylko, czy rozbiorą ten budynek do gołej ziemi czy jednak główna bryła zostanie.
Tak na czuja stawiam na to drugie, bo stawiałem już w momencie jak było wiadomo, że obok powstanie Castorama. Majster znalazł się między młotem i kowadłem i mając najsłabszą ofertę musiał polec. Ciekawe tylko, czy rozbiorą ten budynek do gołej ziemi czy jednak główna bryła zostanie.
Byłem tam jakieś 2 tygodnie temu na dziale ogrodniczym ( tym na zewnątrz). Kilka osób chodziło wówczas i mówiło pracownikom co mają wywieźć, gdzie postawić, co schować pod dach itd. Obiło mi się wtedy o uszy jak jeden z krawaciarzy powiedział, cytuję : "przed rozbudową trzeba to uprzątnąć", więc możę chodzi o dobudowę.
Rozbudowa, rozbiórka, jeden pieron... Jeden mareket w tę czy tamtą stronę, też bez różnicy, tym bardziej przy takiej ich ilości.
^
^
Kluczem do sukcesu w zawodach fonicznych jest klucz sztorcowy.
Bo łączność musi być pewna!
Bo łączność musi być pewna!
Robiłem tam zakupy kilka dni temu. Na drzwiach z tego co kojarzę były plakaty "Do zobaczenia po przebudowie" czy jakoś tak. Więc raczej się nie zamykają tylko reorganizują. Czy będzie to większe - czy mniejsze nie wiem.
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM
-
- Prytan
-
- Rhetor
Ceny niektórych rzeczy może i mają lepsze, lecz z obsługą klienta to leżą, zresztą Castorama też.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
-
- Rhetor
Wiem, dlatego napisałem ceny niektórych rzeczy
Wysłane z mojej budki telefonicznej