Siłownia - która najlepsza?
więcej się dowiesz od ziomków na hardbody w godzinach wieczornych.
ps. szukaj duzych typów w szczególności od siadu czy martwego.l
ps. szukaj duzych typów w szczególności od siadu czy martwego.l
Agencja interaktywna hauerpower.com. SEO, kampanie Ads. Projektowanie UX/UI. Dedykowane wdrożenia Wordpress.
Masakra, 120 złotych to nie jest przystępna cena, to zdzierstwo! Przykładowo w Niemczech, największa sieć siłowni McFit, standard porównywalny lub wyższy, przy podpisaniu umowy na 12 miesięcy płaci się 16,90 Euro/mc. ( wychodzi ~71 zł miesięcznie!!) A gdzie ich zarobki, a gdzie nasze?Baxon pisze: Natomiast odnośnie Q10 słyszałem same dobre opinie, mieszkam niedaleko i kilka osób, które znam korzysta ze względu na przystępną cenę i brak ścisku.
Sto dwadzieścia złotych, za możliwość poprzerzucania ciężarów? To już wole iść do dziadka, do osiedlowego domu kultury na westerplatte, bo tam jest wstęp za darmo, a pieniądze przeznaczyć na dietę, lub powoli zbierać sprzęt w domu.
-
- Rhetor
wadas, jesteś kolejną osobą która robi błąd: 16,90E to 16,90 E, nie żadne ~71 zł... Nie ma przeliczania! Zarabiasz w Euro, płacisz w Euro, nie w zł, wyjątkiem jest Polska, gdzie zarabiasz w zł a płacisz w Euro
Ale fakt, 120 zł to deczko dużo, ale jak się chce ćwiczyć, to trzeba się poświęcać
Ale fakt, 120 zł to deczko dużo, ale jak się chce ćwiczyć, to trzeba się poświęcać
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Przesadzasz. Masakra to była, jak na początku chcieli dwa razy tyle.wadas pisze:
Masakra, 120 złotych to nie jest przystępna cena, to zdzierstwo!
Jak podpiszesz umowę na cały rok to płacisz jakieś ~90 zł miesięcznie.
Ponoć w siłowni na Tarnovii jest taniej.
Nikt Panu nie da tyle, ile ja mogę obiecać (KMN)
A ja chodziłem na siłownię na halę gumniska. Nie byłem już 4 lata, ale jak chodziłem to karnet kosztował 35 zł/miesiąc. Przychodziło się kiedy się chciało i siedziało ile chciało. Nie wiem jak wygląda to teraz, bo z różnych względów zgromadziłem sobie sprzęt w domu i ćwiczę w ten sposób. Tylko do razu mówię, że to nie jest żaden fitnes club, z super nowym sprzętem i przeróżnymi przyrządami. Najzwyklejsza siłownia, ale za to nie było tłoków. Ja byłem zadowolony.
tosir wystarczy jak chcesz dobrze podzwigać +- 180kg zalożysz na gryf.
dla lansu macie q10, forme...
hardbody od początku była tego samego wlaściciela co forma. teraz hardbody dobila do stylu formy, wjazd pojedynczy bodajże 10zl, zostaje jeszcze powerlive na marusarz
(obok ronda w kierunku na szpital)
dla lansu macie q10, forme...
hardbody od początku była tego samego wlaściciela co forma. teraz hardbody dobila do stylu formy, wjazd pojedynczy bodajże 10zl, zostaje jeszcze powerlive na marusarz
(obok ronda w kierunku na szpital)
Agencja interaktywna hauerpower.com. SEO, kampanie Ads. Projektowanie UX/UI. Dedykowane wdrożenia Wordpress.
-
- Archont