Zwierzaki do adopcji
Zwierzaki do adopcji
Potrzebne domy dla szczeniaków. Maluchy mają 5-8 tygodni i pilnie potrzebują nowych domów. Psiaków jest kilkanaście!!!
I kolejny psiak czeka na swój dom:
Nuka jest bezdomna. Została wyrzucona jako ciężarna suczka. Szczeniaki już dawno pojechały do nowych domów, ona ciągle czeka... Jest malutka, przyjazna, grzeczna. Ma około 2 lat. Czeka na człowieka, który zapewni codziennie miskę jedzenia i trochę miłości, to przecież tak niewiele.
Miejsce pobytu psa: Sieciechowice koło Tarnowa
Kontakt w sprawie adopcji: Agnieszka 695 877 807
Nuka jest bezdomna. Została wyrzucona jako ciężarna suczka. Szczeniaki już dawno pojechały do nowych domów, ona ciągle czeka... Jest malutka, przyjazna, grzeczna. Ma około 2 lat. Czeka na człowieka, który zapewni codziennie miskę jedzenia i trochę miłości, to przecież tak niewiele.
Miejsce pobytu psa: Sieciechowice koło Tarnowa
Kontakt w sprawie adopcji: Agnieszka 695 877 807
Kora prosi o dom!
Kora to ok 3-letnia, nieduża suczka. Przez ostatnie kilka miesięcy mieszkała w wykopanej jamie pod blaszanym garażem, jadła to co rzucili litościwi ludzie. Bardzo szybko jednak odnalazła się w domowych warunkach. Jest spokojnym pieskiem, ładnie chodzi na smyczy i zachowuje czystość w mieszkaniu.
Szuka ludzi, którzy dadzą jej dom i poczucie bezpieczeństwa. Kora jest wysterylizowana.
Miejsce pobytu psa: Wierzchosławice koło Tarnowa (woj. małopolskie)
Kontakt: Renata tel. 605 784 399, [email protected]
Nie wydajemy psów na łańcuch!
Kora to ok 3-letnia, nieduża suczka. Przez ostatnie kilka miesięcy mieszkała w wykopanej jamie pod blaszanym garażem, jadła to co rzucili litościwi ludzie. Bardzo szybko jednak odnalazła się w domowych warunkach. Jest spokojnym pieskiem, ładnie chodzi na smyczy i zachowuje czystość w mieszkaniu.
Szuka ludzi, którzy dadzą jej dom i poczucie bezpieczeństwa. Kora jest wysterylizowana.
Miejsce pobytu psa: Wierzchosławice koło Tarnowa (woj. małopolskie)
Kontakt: Renata tel. 605 784 399, [email protected]
Mam na imię Frodo, mam 4 latka i jestem bardzo łagodnym bokserkiem. Uwielbiam zabawę, spacery, kąpiele w ciepłe dni i towarzystwo ludzi. Pewnego dnia moja rodzina wyjechała za granicę i tak już pół roku jestem sam.
Codziennie przychodzą do mnie z karmą sąsiedzi rano i wieczorem. Przy wielkim szczęściu raz w tygodniu mogę liczyć na krótki spacerek, a tak to codziennie siedzę pod płotem i patrzę jak moi kumple bawią się i chodzą na spacery, ja też mam takie piłki jak oni, tyle że siedzę z nimi pod płotem. Tak bardzo chciałbym móc znów pomerdać do kogoś ogonkiem, do kogoś kto mnie zechce i pokocha.
Frodo ma wszystkie aktualne szczepienia i książeczkę zdrowia. Jest przyjazny dla dzieci, mieszkał z właścicielami którzy mają dziewczynkę i Frodo był już od narodzin dziewczynki.
Miejsce pobytu psa: Tarnów, woj.małopolskie
kontakt: Wiesław 508124291
Codziennie przychodzą do mnie z karmą sąsiedzi rano i wieczorem. Przy wielkim szczęściu raz w tygodniu mogę liczyć na krótki spacerek, a tak to codziennie siedzę pod płotem i patrzę jak moi kumple bawią się i chodzą na spacery, ja też mam takie piłki jak oni, tyle że siedzę z nimi pod płotem. Tak bardzo chciałbym móc znów pomerdać do kogoś ogonkiem, do kogoś kto mnie zechce i pokocha.
Frodo ma wszystkie aktualne szczepienia i książeczkę zdrowia. Jest przyjazny dla dzieci, mieszkał z właścicielami którzy mają dziewczynkę i Frodo był już od narodzin dziewczynki.
Miejsce pobytu psa: Tarnów, woj.małopolskie
kontakt: Wiesław 508124291
Saba i jej siedem maluchów potrzebują pilnie domu!
Siedzą w piwnicy, wokół bród i smród. Mamy DT dla 4 małych i te zostały zabrane.
Poszukujemy choćby domów tymczasowych dla szczeniaków i ich mamy.
Siedzą w piwnicy, wokół bród i smród. Mamy DT dla 4 małych i te zostały zabrane.
Poszukujemy choćby domów tymczasowych dla szczeniaków i ich mamy.
- Załączniki
-
- saba.jpg (9.82 KiB) Przejrzano 55870 razy
-
- saba2.jpg (14.15 KiB) Przejrzano 55870 razy
-
- saba1.jpg (14.47 KiB) Przejrzano 55870 razy
Miszka - suczka, 2 letnia , wysterylizowana, zaszczepiona, odrobaczona szuka dobrego domu. Psinka nie jest w ogóle agresywna, lubi ludzi, zarowno doroslych jak i dzieci, dogaduje sie z psami i suczkami, zachęca do zabawy, grzecznie chodzi na smyczy. Potrafi dobrze zachować się w mieszkaniu.
Kontakt: 604 203 337
Kontakt: 604 203 337
Cztery, trzymiesięczne, piękne kocięta pilnie szukają nowych domów. Obecnie przebywają na niezamieszkałej posesji, gdzie są sporadycznie dokarmiane. Czy przeżyją tam zimę?
Na adopcję czeka także młoda, ok. 2-letnia kotka.
Miejsce przebywania kotów: Zabłędza, pow. tarnowski.
Kontakt: Dorota 698 849 423
Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej.
Na adopcję czeka także młoda, ok. 2-letnia kotka.
Miejsce przebywania kotów: Zabłędza, pow. tarnowski.
Kontakt: Dorota 698 849 423
Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej.
Skoczka ma ok. 1,5 roku. Niewielka, śliczna suczka, która swe imię zawdzięcza wielkiej ruchliwości. Skoczka umie chodzić na smyczy. Do szczęścia brakuje jej jedynie kochającego człowieka i długich spacerów, gdyż obecnie zamieszkuje małą, zagraconą komórkę.
Tosia akceptuje inne psy i koty. Powoli uczy się też chodzić na smyczy. Sunia zachowuje czystość w domu. Jest niewielka, waży ok 8 kg. Jest zaszczepiona i wysterylizowana.
Tosia akceptuje inne psy i koty. Powoli uczy się też chodzić na smyczy. Sunia zachowuje czystość w domu. Jest niewielka, waży ok 8 kg. Jest zaszczepiona i wysterylizowana.