Galeria Tarnovia

Coś budują? Coś wyburzają? Masz jakieś własne pomysły (nawet futurystyczne)? Tutaj jest miejsce dla ciebie
ODPOWIEDZ

PorucznikBorewicz
Obywatel

Post autor: PorucznikBorewicz »

Keleos
Tak samo będzie przy wyborach: "wszyscy głosujemy na Wardzałę, hell yeah!"
A przy urnach:

[ X ] Ścigała
[ ] Wardzała
Analizując tendencyjność twoich wypowiedzi i niejako już systematyczność śmiem twierdzić, że z twoją równowagą psychiczną i tzw. rozsądnym myśleniem nie jest wszystko dobrze.

Żeby nie było off topic, to co takiego dziwnego jest na tym zdjęciu ?? Gość w szaliku, z uwagi, że jest niewyraźne śmiem twierdzić, że pewnie jest to szal Unii w galerii tarnovia i co tu dziwnego?? Nikt nie pisał, że wśród kibiców Unii jest jakiś ogólny bojkot tego centrum, więc jak to się ma do wyborów czy czegokolwiek ??

Osobiście znam kilku kibiców Unii, których noga w tym centrum nie powstała i pewnie już nie stanie, co nie oznacza, że nie spotykam tam moich znajomych, którzy od lat są kibicami klubu z jaskółką w herbie.

Deto
Thesmothetai
Kontakt:

Post autor: Deto »

Widzę, ze niektórzy nadinterpretują moje słowa, cóż :)

No ale i ja sie dołączę do tej zabawy i stwierdzę, że to pewnie gushman Twój kolega, którego poprosiłeś o założenie szalika, by zrobic takie zdjęcie ;)

Heh :D :lol: :lol: :lol: :lol:

Keleos
Rhetor

Post autor: Keleos »

Borewiczu: zobrazowałem jedynie jak w praktyce będzie wyglądać "wielka siła kibicowskiego elektoratu". Tak jak Uniści się przyjaźnią z kibicami Tarnovii, jak "lewacy" z narodowcami, tak z kibicowskiej wielkiej siły politycznego nacisku wyjdzie bajzel i każdy zagłosuje na kogo mu się podoba i nie będzie się przejmował tym, że ktoś mu kazał inaczej.

Wnikliwość Twojej analizy wręcz poraża, więc jej nie skomentuję :roll:

Deto
Thesmothetai
Kontakt:

Keleos pisze:Borewiczu: zobrazowałem jedynie jak w praktyce będzie wyglądać "wielka siła kibicowskiego elektoratu". Tak jak Uniści się przyjaźnią z kibicami Tarnovii, jak "lewacy" z narodowcami, tak z kibicowskiej wielkiej siły politycznego nacisku wyjdzie bajzel i każdy zagłosuje na kogo mu się podoba i nie będzie się przejmował tym, że ktoś mu kazał inaczej.
Jest coś na czym się nie znasz ? :lol:

Gdybyś mógł mi podać najbliższe numery totka, to chętnie trafię jakąś "szóstkę". A, że Ty wiesz wszystko najlepiej i potrafisz przewidzieć nawet zachowanie kogoś z kim masz tyle wspólnego co ja z klerem, to wygraną mam pewną :lol:

Keleos
Rhetor

Jeśli unista jeden dzień krzyczy jak to nienawidzi "żydów", a drugiego dnia idzie z jednym z nich na piwo, to wystarcza mi to żeby wysunąć odpowiednie wnioski na temat tego unisty.

Jest wiele rzeczy, na których się nie znam, ale akurat analiza otaczającej mnie rzeczywistości nie przysparza mi jakichś wielkich problemów. Było uważać w szkole podstawowej, to też byś potrafił ; )

I pozdrów kler, bo z tego co mówisz dobrze się znacie ; )

Koniec tematu z mojej strony.

Co do GT: prawdą to, że niektóre sklepy w Galerii poszukują chętnych do wykupienia ich miejscówek?

PorucznikBorewicz
Obywatel

Post autor: PorucznikBorewicz »

Keleos
Borewiczu: zobrazowałem jedynie jak w praktyce będzie wyglądać "wielka siła kibicowskiego elektoratu". Tak jak Uniści się przyjaźnią z kibicami Tarnovii, jak "lewacy" z narodowcami, tak z kibicowskiej wielkiej siły politycznego nacisku wyjdzie bajzel i każdy zagłosuje na kogo mu się podoba i nie będzie się przejmował tym, że ktoś mu kazał inaczej.

Wnikliwość Twojej analizy wręcz poraża, więc jej nie skomentuję :roll:
Dyskusja z Tobą, to jak przysłowiowe kopanie się z koniem. Chłopie a kto i gdzie powiedział, napisał, że jest jakiś bojkot kibiców Unii na tą galerie ?? Więc co jest w tym dziwnego, że pewnie nie jeden się tam przewinął choćby w dniu dzisiejszym ?? I odpowiedz sam sobie, jak to ma się do wyborów i jednomyślności w głosowaniu na popieranego przez ogół kandydata ??

Tą wypowiedzią kończę dyskusje z Tobą, bo nie ma ona większego sensu i przekazu, zwłaszcza dla rozwoju tego tematu.

Deto
Thesmothetai
Kontakt:

Masakra jakaś :lol:

Keleos błagam Cię :lol: Wśród 12 apastołów też znalazł się jeden, który poszedł inną drogą. Jednak pozostałych 11 poszło dobrą drogą, więc co Ty chcesz teraz nam udowodnić i w jakim celu ?
Już wiele razy pisałem, że jak się na czymś nie znam, to mogę co najwyżej wyrazić swoje zdanie. Nie zwykłem wymądrzać się, pouczać i pokazywać innym, że znam się na czymś lepiej (od innych), gdy nie mam o tym jakiegoś pojęcia.

I poważnie skończ ciągnąć tę dyskusję bez końca. Pozostań przy swoim i żyj szczęśliwie.

Keleos
Rhetor

napisz jeszcze 10 razy, żebym skończył :roll:

Edit:
Idiotproof: to było do Ciebie, Deto.
Ostatnio zmieniony 30-01-2010, 21:36 przez Keleos, łącznie zmieniany 2 razy.

Deto
Thesmothetai
Kontakt:

Keleos pisze:
napisz jeszcze 10 razy, żebym skończył :roll:
Napisz mu jeszcze 100 razy, żeby skończył ;)

ps. Tak można w nieskończoność. Keleos zależy Ci na liczbie Twoich postów czy co ? ;)

ElBanano
Metoikos

Post autor: ElBanano »

gushman pisze:Jak widać kibice Unii (choć oczywiście nie przesądzam, że gość w szalu Unii jest jej kibicem) nie są jednomyślni.
jestem kibicem Unii chodze głownie na piłke nożną i chodzę równiez do GT. zadna ujma !! ;)
ps. na zdjeciu to nie ja.

Deto
Thesmothetai
Kontakt:

Jestem Roman. Mam 44 lata. Od 15 lat jestem alkoholikiem ;)

Ravir
Rhetor

Post autor: Ravir »

A ja zadam głupie pytanie : a co ostatnie posty mają wspólnego z tematem :

Galeria Tarnovia

bobasek
Proedroj

Post autor: bobasek »

coś ciekawego
http://www.pb.pl/2/a/2010/02/02/Rosnie_ ... _wyzyskiem
ciekawe, które to centra?

Awatar użytkownika

gushman
Rhetor

Post autor: gushman »

Podzielam zdanie "znawcy branży". Będzie dokładnie tak jak opisuje: "buntownicy" nic nie zyskają a za to szybciutko trafią na czarną listę "przykrych" najemców, od których trzeba się trzymać z daleka. Sądzę, że jeszcze nie raz się nad tym do końca roku zastanowią i ostatecznie podejmą inne kroki zmierzające do polepszenia swoich warunków.

Faktem natomiast jest, że dysonans między najemcami a właścicielami galerii - mimo iż stanowią jeden organizm - jest zbyt duży a pozycja dewelopera zbyt dominująca. Większość ryzyka przerzuca na najemców, stawia drakońskie warunki i nie ogląda się na ich "bidowanie". Ciekawe kiedy deweloperzy zrozumieją, że jadą z najemcami na jednym wózku.

A tymczasem... http://www.tiimari.pl

ODPOWIEDZ