Kolejny madafaka rozwalił zderzaka...
Dziś kilkanaście minut po 21 na ulicy Sadowej miało miejsce zdarzenie drogowe z udziałem jednego samochodu osobowego. Osobówka ścięła latarnię, przeleciała przez chodnik po czym wylądowała na dachu w krzakach. Z informacji jakie "wyłapałem" z rozmów policjantów na miejscu, to nikt nie został poważnie ranny, a przyczyną zdarzenia była najprawdopodobniej sarna, która ze zdarzenia wyszła bez szwanku.
Mam pytanie do lepiej zorientowanych. Po zamknięciu przejazdu w stronę Mościc przez budowane rondo na skrzyżowaniu Mościckiego - Kwiatkowskiego - Czysta jak wygląda oznakowanie od strony centrum? Wczoraj wieczorkiem ok. 21:30 natknąłem sie tam na KaTAlończyka który pomykał sobie w najlepsze w kierunku Mościc odcinkiem, który wydaje mi się że jest jednokierunkowy w stronę centrum.
BIGer
"Wyzwolona energia atomu zmieniła wszystko z wyjątkiem naszego sposobu myślenia."
— Albert Einstein
"Wyzwolona energia atomu zmieniła wszystko z wyjątkiem naszego sposobu myślenia."
— Albert Einstein
Przy ulicy Hodowlanej jest znak "ślepa ulica", a przed torami znak informujący o kierunku objazdu przez ul. Hodowlaną.
Natomiast od wjazdu na nowy plac targowy jest znak zakazu wjazdu w stronę Mościc z tabliczką "nie dotyczy mieszkańców".
Dlatego z wielkim zdziwieniem już dwa razy zaobserwowałem jadąc od Mościc w kierunku centrum, jak jakiś patafian czeka, aby przez ten krótki odcinek obok budowy ronda, przedostać się swoim czterokołowym środkiem transportu do Mościc
Natomiast od wjazdu na nowy plac targowy jest znak zakazu wjazdu w stronę Mościc z tabliczką "nie dotyczy mieszkańców".
Dlatego z wielkim zdziwieniem już dwa razy zaobserwowałem jadąc od Mościc w kierunku centrum, jak jakiś patafian czeka, aby przez ten krótki odcinek obok budowy ronda, przedostać się swoim czterokołowym środkiem transportu do Mościc
Bądź tak mało konkretny, jak to tylko możliwe, dzięki temu nikogo nie urazisz.
suraiw nie koniecznie do mościc bo tam kawałek za zwężeniem są posesje i sam się spotkałem z tym że Pan czerwonym autem również na końcu tego odcinka czekał bo chciał dojechać do swojej posesji, a że jechał od miasta i lepiej mu było czekać aż będzie wolny przejazd niż objechać na około to podjechał od tej strony tak jak mu wolno
PS: sory za off-top ale ktoś wie czy coś się faktycznie wczoraj w nocy paliło w bloku na Westerplatte ??
PS: sory za off-top ale ktoś wie czy coś się faktycznie wczoraj w nocy paliło w bloku na Westerplatte ??
Spalona strawa. Więc bez większych akcji.
Kluczem do sukcesu w zawodach fonicznych jest klucz sztorcowy.
Bo łączność musi być pewna!
Bo łączność musi być pewna!
Było dokładnie tak jak piszesz tzn facet czekał za barierką a jak tylko przejechałem dał ostro do przodu, w lusterku widziałem że nie zjechał do żadnej z posesji tylko pojechał prosto w kierunku mostu.suraiw pisze:Dlatego z wielkim zdziwieniem już dwa razy zaobserwowałem jadąc od Mościc w kierunku centrum, jak jakiś patafian czeka, aby przez ten krótki odcinek obok budowy ronda, przedostać się swoim czterokołowym środkiem transportu do Mościc
Mam nadzieję że następnym przy kolejnej okazji nie nadzieję się na takiego idiotę, co prawda jadę tam wolno ale spotkanie na czołówkę mogłoby zaboleć.
BIGer
— Albert Einstein
— Albert Einstein
Nie wiem czy mu wolno bo dzis (1.08) wracając z Mościc, Pana w czerwonym aucie przepytywał Pan Policjant w miejscu gdzie jest zakaz ;-)sylw3st3r pisze:sam się spotkałem z tym że Pan czerwonym autem również na końcu tego odcinka czekał bo chciał dojechać do swojej posesji, a że jechał od miasta i lepiej mu było czekać aż będzie wolny przejazd niż objechać na około to podjechał od tej strony tak jak mu wolno