Parkowanie w Tarnowie
Słupki nie potrzebne - potrzebny Policjant / Strażnik Wiejski z bloczkiem mandatowym. Najlepiej Strażnik bo kasa trafi do Miasta.
Prawie każdy będzie szczęśliwy : piesi bo wolne przejście, Miasto bo będzie miało kasę - a burak parkujący na pasach? Cóż - jego szczęście jest najmniej wazne
Prawie każdy będzie szczęśliwy : piesi bo wolne przejście, Miasto bo będzie miało kasę - a burak parkujący na pasach? Cóż - jego szczęście jest najmniej wazne
9000 ml A Rh-
-
- Obywatel
Dla mnie skandalem jest, co się wyprawia na starówce i nie tylko! Kto to widział takie rzeczy na starówce!? Nie wiem, czy nasz prezydent wie, ale ostatnio musiałam się wstydzić, gdy przewodnik wycieczki ze Szczecina pytając mnie o drogę, zapytał również dlaczego jest wjazd na starówkę i zrobiono tu parking, że się z tym nie spotkał jeszcze! No i co panie prezydencie? Ogólnie chamstwo kierujących i parkujących jest oburzające! Nie mówiąc o ich agresji! Przyjeżdża sobie taka damesa si pardon z piórkiem w 4 literach na zakupy i ma w nosie, że mieszkańcy nie mają gdzie zaparkować! Idzie zadowolona, ale żeby kartę parkingową kupić, skąd! Po co, przecież to "na chwilę".
-
- Obywatel
No, wiadomo, nie był w każdym mieście, więc uogólnił. Dla mnie to skandaliczne. Ale najbardziej mnie oburza zachowanie ludzi i kierowców. Nasz naród ma fatalną mentalność na drodze, przykro mi to mówić, ale taka jest niestety prawda, mimo, że jest wiele wyjątków, to zdecydowana większość powinna utracić uprawnienia.
A starówka zamiast być perłą renesansu jest perłą motoryzacji chyba. Albo perłą parkingową, aczkolwiek w ciągu ostatnich 2 tygodni, ilość interwencji SM wzrosła o kilkaset procent.
A starówka zamiast być perłą renesansu jest perłą motoryzacji chyba. Albo perłą parkingową, aczkolwiek w ciągu ostatnich 2 tygodni, ilość interwencji SM wzrosła o kilkaset procent.
Kiedy to było? Od jakiś dwóch tygodni straż miejska tak łapie wszystkich, że dawno nie widzialem auta poza miejscami parkingowymi;). Powiem szczerze, ze mnie to dziwi skad taka zmiana, ale mi sie podoba bo w koncu moge wyjsc z domu z rowerem i nie martwic sie, ze bede musial isc na okolo.LodaRobaczewska pisze:Dla mnie skandalem jest, co się wyprawia na starówce i nie tylko! Kto to widział takie rzeczy na starówce!? Nie wiem, czy nasz prezydent wie, ale ostatnio musiałam się wstydzić, gdy przewodnik wycieczki ze Szczecina pytając mnie o drogę, zapytał również dlaczego jest wjazd na starówkę i zrobiono tu parking, że się z tym nie spotkał jeszcze! No i co panie prezydencie? Ogólnie chamstwo kierujących i parkujących jest oburzające! Nie mówiąc o ich agresji! Przyjeżdża sobie taka damesa si pardon z piórkiem w 4 literach na zakupy i ma w nosie, że mieszkańcy nie mają gdzie zaparkować! Idzie zadowolona, ale żeby kartę parkingową kupić, skąd! Po co, przecież to "na chwilę".
Teraz już tak nie jest. Codziennie mandaty, codziennie blokady. Powiem szczerze, że teraz starówka wygląda po ludzku. Oczywiście nie mówię o miejscach gdzie są parkingi bo tam parkować wolnomirak pisze:Mnie też się tak wydawało. Jednego dnia starówka bez samochodów, a na nielicznych karteczki za szybą. Tylko już następnego dnia wszystko wróciło do normy.
-
- Rhetor
- Kontakt:
LodaRobaczewska, kogo ja widzę powitać Lodę i u nas na Agorze
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
Udowodnij mi, że nie siedzą przy zupie w Mimozie.Beaver pisze:Udowonij mi że nie są na interwencji.
Nie da rady. Nigdzie ich nie widziałem, więc pewnie byli w którymś z bloków. Zdjęcie zrobiłem tylko dlatego, że trzy garaże dalej było wolne miejsce, a oni stali pod znakiem tego zakazującym. I tak, masz na to tylko moje słowo.
czirjo,
smg
smg
Ja nie musze nic udowadniać, bo nie wiem co oni tam robili, więc się nie czepiam. Wierze twojemu słowu, ale w sytuacji gdy jadą na interwencję nie ma czasu na szukanie miejsca do parkowania. Dlatego czasem zdjęcia policji stojącej na zakazach są dla mnie śmieszne.
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau