Polecam Film
Lepszy od 'Siedmiu dusz' jest 'W pogoni za szczęściem' jeśli chodzi o umiejętności Willa Smitha - dostał za to nominacje do Oscara i Złotego Globu...
Z nowości zdecydowanie warto poświęcić czas na 'Prawo zemsty'. Ja siedziałem spięty prawie do końca kiedy finał wydawał się już przewidywalny.
[ Dodano: 17-01-2010, 09:47 ]
Potwierdzam wszystkie zachwyty nad Avatarem, w wersji 3D oczywiście. Fabularnie mnie jakoś szczególnie nie zaskoczył ale trzymał się kupy i miał sens, natomiast to czego w wersji 3D doświadczają oczy nie da się żadnymi słowami opisać, po prostu nie potrafię znaleźć w swoim słowniku odpowiednich określeń. Kto może niech wsiada w auta czy pociągi i gna do któregokolwiek z krakowskich kin z salami 3D.
Z nowości zdecydowanie warto poświęcić czas na 'Prawo zemsty'. Ja siedziałem spięty prawie do końca kiedy finał wydawał się już przewidywalny.
[ Dodano: 17-01-2010, 09:47 ]
Potwierdzam wszystkie zachwyty nad Avatarem, w wersji 3D oczywiście. Fabularnie mnie jakoś szczególnie nie zaskoczył ale trzymał się kupy i miał sens, natomiast to czego w wersji 3D doświadczają oczy nie da się żadnymi słowami opisać, po prostu nie potrafię znaleźć w swoim słowniku odpowiednich określeń. Kto może niech wsiada w auta czy pociągi i gna do któregokolwiek z krakowskich kin z salami 3D.
"The Man from Earth" - polskiego tytułu nie znam.
Genialny.
Niemal cały film rozgrywa się w jednym pokoju i bazuje w zasadzie wyłącznie na dialogach. Grupa wykładowców uniwersyteckich spotyka się na pożegnaniu jednego z nich - Johna Oldmana. Naciskany przez kolegów by wyjawić powód przeprowadzki, John wyjawia im swój długo (tak z 14 000 lat ;P) skrywany sekret...
UWAGA: jeśli jesteś fanatycznym katolikiem to nie oglądaj ; )
Genialny.
Niemal cały film rozgrywa się w jednym pokoju i bazuje w zasadzie wyłącznie na dialogach. Grupa wykładowców uniwersyteckich spotyka się na pożegnaniu jednego z nich - Johna Oldmana. Naciskany przez kolegów by wyjawić powód przeprowadzki, John wyjawia im swój długo (tak z 14 000 lat ;P) skrywany sekret...
UWAGA: jeśli jesteś fanatycznym katolikiem to nie oglądaj ; )
Taken (Uprowadzona) - jak ktoś lubi kino akcji to bardzo polecam. Dziewczyna z USA wybiera się na wakacje do Europy gdzie zostaje porwana. Na ratunek jedzie jej ojciec, który jest byłym komandosem. Dobra rozpierducha i szybka akcja może się podobać, choć zakończenie można przewidzieć już na początku filmu.
-
- Archont
-
- Rhetor
- Kontakt:
Potwierdzam! Bardzo fajny film...tarnowiack pisze:swietny polski film .. wg mnie najlepszy w ciagu ostatnich lat - "SENNOŚĆ" z ub.roku
nie posmiejecie sie za wiele... ale daje do myslenia.
Dodam tylko, że jak dobrze pójdzie to Magdalena Piekorz będzie kręciła film w Tarnowie ;-)
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
-
- Archont
-
- Rhetor
-
- Archont
-
- Archont
no fajnie... fontanna za 600 tysiakow na ucieche dla dziecka... sorry. ale jakby to poszlo na jakis dom dziecka, stypendia lub cos podobnego... to myske ze duzo wiecej dzieci by sie ucieszylo...
a nie za ciekaz kase kupic kupe diodek i drutu.
[ Dodano: 28-01-2010, 15:44 ]
sorry. 60 tysiakow mialo byc
a nie za ciekaz kase kupic kupe diodek i drutu.
[ Dodano: 28-01-2010, 15:44 ]
sorry. 60 tysiakow mialo byc