Galeria Tarnovia
Ja dwa tygodnie temu byłe w Tarnovi po raz pierwszy
Co mnie cieszy to - BOMI - nie są może najtańsi, ale mają sporo rzeczy, których nie kupię w innych sklepach, ot chodźby głupie syropy barmańskie w różnych smakach.
Buty - dużo sklepów i duży wybór oraz dobre ceny - nabyłem, turystyczne buty Campus'a - w doskonałej cenie, taniej o 90 zł niż w pozostałych sklepach - a schodziłem całe miasto.
Po za tym normalna galeria i nie ma się czym podniecać, zawsze uważam, że im wiecje sklepów i galerii tym LEPIEJ dla Nas, konsumentów - większa konkurencja wymusza lepszą jakość obsługi i lepsze ceny.
Jeszcze tylko likwidacja strefy wojny u zbiegu Narutowicza/Krakowskiej* i będzie dobrze.
*Ruiny legendarnego miejsca, gdzie produkowano między innymi legendarne Siarkofruty - czyli Ovintaru
Co mnie cieszy to - BOMI - nie są może najtańsi, ale mają sporo rzeczy, których nie kupię w innych sklepach, ot chodźby głupie syropy barmańskie w różnych smakach.
Buty - dużo sklepów i duży wybór oraz dobre ceny - nabyłem, turystyczne buty Campus'a - w doskonałej cenie, taniej o 90 zł niż w pozostałych sklepach - a schodziłem całe miasto.
Po za tym normalna galeria i nie ma się czym podniecać, zawsze uważam, że im wiecje sklepów i galerii tym LEPIEJ dla Nas, konsumentów - większa konkurencja wymusza lepszą jakość obsługi i lepsze ceny.
Jeszcze tylko likwidacja strefy wojny u zbiegu Narutowicza/Krakowskiej* i będzie dobrze.
*Ruiny legendarnego miejsca, gdzie produkowano między innymi legendarne Siarkofruty - czyli Ovintaru
-
- Archont
-
- Archont
-
- Archont
-
- Archont
Panowie, takie jest nasze społeczeństwo co marudzicie . Poza tym ksiązki sa naprawde drogie, więc nie ma sie co dziwić że ludzie nie kupuja. Bez książki da sie żyć a bez jedzenia czy ubrania nie bardzo. Jeżeli średnia krajowa to 3,7 brutto a robol na tamelu dostaje 1200 na reke to o czym my tu rozmawiamy.
-
- Rhetor
- Kontakt:
Statystycznie Polak czyta JEDNĄ książkę na rok! ;-)tarnowiack pisze:hehe.. no pewnie. statystyczny polak czyta pewnie ze 3 ksiazki rocznie ;-)
ale 90% zadnej ;D
Sam wyrobiłem normę w 2009 za chyba 10 Polaków
Ps. Trixie istnieje jeszcze coś takiego jak Biblioteka, zaglądnij tam nie gryzą
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
-
- Archont
Bywam w bibliotece, i bez przesady powiem że zawsze ktoś tam przy mnie jakieś książki pożycza. Nawet ostatnio jakas starsza pani miała juz zarezerwowane z 5 czy 6 ksiażek, ale to jakies opowieści wiec nie wiem czy to sie liczy .Jakub Kwaśny pisze:Ps. Trixie istnieje jeszcze coś takiego jak Biblioteka, zaglądnij tam nie gryzą
Heheheh dobre .bobasek pisze:czy ty przypadkiem nie przesadzasz Jakub? wyborcy mogą odnieść wrażenie, ze marnujesz czas na byle co:)
Szmaciak chce władzy nie dla śmichu, lecz dla bogactwa, dla przepychu, chce mieć tytuły, forsę, włości i w nosie przyszłość ma ludzkościĄ - Tow Szmaciak.